Zdrav život

Danijela Dvornik otvara profil na Instagramu na kojem će dijeliti savjete o mršavljenju

Foto: Facebook
Danijela Dvornik
Foto: Facebook
Danijela Dvornik
Foto: Facebook
Danijela Dvornik
Foto: Facebook
Danijela Dvornik
Foto: Facebook
Danijela Dvornik
26.08.2015.
u 14:22
Danijelina tjelesna transformacija nedavno je oduševila tisuće i tisuće obožavatelja koji su Danijelu inspirirali na jedan novi potez
Pogledaj originalni članak

– Svaki dan odlučite poraditi malo na vašim fizičkim sposobnostima. Veća razina aktivnosti stvorit će energiju s kojom ćete se bolje osjećati. Nemojte žaliti svoje snage, one su poput vode koja se zatvorila u sebe i postala bara. Jednom kada ponovno procirkulira u toku života, počet će se događati velike stvari.Pokrenite se! Dobro jutro! – poručila je jutros Danijela Dvornik svojim prijateljima na Facebooku. 

Njena tjelesna transformacija nedavno je oduševila tisuće i tisuće obožavatelja koji su Danijelu inspirirali na jedan novi potez. Naime, na svom Facebooku Danijela je najavila da će uskoro otvoriti i Instagram profil na kojem će objavljivati režim svoje prehrane i tjelovježbe. Cilj joj je svima pokazati da put do željenog izgleda nije nimalo lak.

– Stavljat ću vam fotografije svoje dnevne prehrane i vježbe jer ću ponovo započeti režim skidanja ostatka kilograma. Nemojte sada opet početi s komentarima "ne treba ti to", poznajem sebe i svoje tijelo tako da znam što trebam i koliko. Dosta sam se opustila u prehrani ovdje kod roditelja, jela sam dosta ugljikohidrata, tako da jedva čekam ući u svoj režim. I fali mi vježbanje. Tako da ćete moći pratiti što radim i pitati za savjete – najavila je Danijela koja je u posljednje vrijeme svoje tijelo dovela do neprepoznatljivosti. Sada je, smatra Danijela, red na njoj da druge motivira na isto.  

 
 

>>Možete li je prepoznati? Ova fotografija postala je pravi hit odmah nakon objave

>>Ella poručila ocu: Dragi moj tata, najdivniji ti 51. rođendan želim, volim te i uvijek si u srcu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

SX
sudbina x
14:50 26.08.2015.

Hahahahaha danas si zaista svatko uzima pravo dijeliti savjete,pa ljudi moji di ide taj Svijet?

MO
mojazemlja
15:10 26.08.2015.

Svi bi nešto radili,ali "da ništa ne rade".Samo ti danijela gledaj sapunice i plači da nemaš "šoldi"...hm.

D1
d12345
14:41 26.08.2015.

Stop making stupid people famous..............