Novogodišnji program

Daniela Trbović na Silvestrovo će večerom počastiti publiku

Foto: Davor Puklavec/PIXSEL
Daniela Trbović (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSEL
Daniela Trbović (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSEL
Daniela Trbović (1)
25.11.2012.
u 08:00
Danijeli Martinović bit će to premijerni TV nastup s Petrom Grašom, a pjevat će Dorisinu “Neću propast ja”
Pogledaj originalni članak

Novogodišnji program HRT-a ove je godine zamišljen kao izlazak muškarca i žene. Odmah nakon Dnevnika započinje finim odvođenjem na Filharmonijski bal. Par je, dakako, imaginaran, gledatelje se kroz program vodi kako bi to činio muškarac koji želi zadiviti ženu.

Rasplesani Nikša Bratoš

Nakon Filharmonijskog bala slijedi večera na koju će voditeljica “8. kata”, Daniela Trbović, pozvati goste. Imena ekskluzivnih gostiju s HRT-a još ne otkrivaju, a nakon večere s Danielom, slijedi poziv na ples.

Tu na pozornicu stupa Miroslav Škoro, voditelj novogodišnjeg programa. S pregršt gostiju, velikih zvijezda i ekskluzivnim duetima među kojima će zapjevati Tarik i Lejla Filipović, Jelena Rozga i Marko Tolja, Danijela Martinović i Petar Grašo te Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Zaplesat će i Nikša Bratoš, Škoro, pa čak i Marko Tolja, koji je rekao da više nikad neće plesati. A njegov duet s Jelenom Rozgom zapravo je, kažu s HRT-a, pomirenje nakon što je Tolja izjavio da mu se ne sviđa ni njezina pjesma “Dobitna kombinacija” ni njezin stil. I Danijeli Martinović ovo je premijerni zajednički TV nastup s voljenim Petrom Grašom. Zapjevat će “Neću propast ja” Doris Dragović, nakon čega Grašo odmah kreće na turneju u Australiju. Poznati producent Nikša Bratoš prvi se put našao u ulozi plesača, no je li u tome uspio, ne želi komentirati.

– Sviram, vodim bend, vodim program sa Škorom, a kako sam se u svemu snašao - vidjet ćemo. Super mi je atmosfera, kao na tulumu – kaže Bratoš.

Oliver i Tony ocjenjuju kolege

Na galeriji je uz odabranu ekipu i zbor Concordia discors koji će acapella zapjevati hitova Vanne, Tonyja, Massima i Olivera. U natjecateljskom dijelu posebnog izdanja “Pjevaj moju pjesmu” zapjevat će Massimo, Goran Karan, Tarik Filipović i Nikša Kušelj, a ženske će boje braniti Vanna, Jelena Rozga, Jelena Miholjević i Marija Borić. Članovi žirija su Tony i Oliver. Kao završnica novogodišnjeg tuluma uslijedit će napitnice, pjesme i napjevi iz narodne baštine. Zborovi i klape pjevat će samo refrene, gledatelje iz jedne pjesme voditi u drugu. Kao afterparty – slijedi specijalno izdanje emisije “Garaža” s rockabillyjem i swingom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.