VICTORIJINA ANĐELICA

Danas jedna od najtraženijih manekenki, a u svojim tinejdžerskim danima bila je ovisna o alkoholu

Foto: Instagram
Foto: Steven Bergman/Press Association/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: LuMar Jr./Press Association/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
24.01.2020.
u 20:45
Nedavno je o tim problemima iz prošlosti otvoreno progovorila kako bi obilježila 10 godina otkako je trijezna.
Pogledaj originalni članak

Švedska 31-godišnja manekenka Elsa Hosk jedna je od najtraženijih manekenki i jedna od anđelica Victoria's Secreta koja unosne poslove reda jedan za drugim, no prije 10--ak godina nije joj išlo toliko sjajno. Naime, lijepa plavuša imala je problema s alkoholom još od tinejdžerskih dana, a uz to nikako nije mogla dobiti modne poslove. 

Nedavno je o tim problemima iz prošlosti otvoreno progovorila kako bi obilježila 10 godina otkako je trijezna

Foto: Instagram

- Prije 10 godina bila sam potpuno izgubljena, nisam imala previše posla te sam se odlučila preseliti u New York koji je bio prevelik zagrljaj, zbog čega sam se dodatno izgubila. Trebalo mi je duže vrijeme da shvatim da je problem u meni - napisala je nedavno na svom Instagramu uz fotku 9 njezinih najdražih naslovnica poznatih svjetskih časopisa na kojima je ona. 

- Očistila sam se od poroka, otrijeznila i naučila da sam alkoholičar te da tu postoji čitav svijet u kojem ljudi žive trijezni. Upoznala sam nevjerojatne ljude i prijatelje te se polako ponovno pronašla. Ono što je došlo poslije jest nešto što nisam mogla ni zamisliti i na čemu ću biti vječno zahvalna - dodala je. 

Zaključila je s pozitivnom porukom ljudima koji se trenutno možda osjećaju izgubljeno poput nje nekada i poručila im da je sve u redu.

- Nadam se da ćete pronaći snagu da krenete dalje i pronađete sreću - napisala je Elsa. 

U toj objavi je priznala da je posljednju strašnu epizodu s alkoholom imala kad je imala 20 godina, kada je shvatila da tako dalje više ne može.

Foto: Instagram

- Bila je to teška borba u početku, no i najbolja odluka koju sam ikada donijela - napisala je i dodala da se prije dvije godine ostavila i pušenja, iako i dalje nekad koristi električne cigarete. 

Plavokosu ljepoticu 2015. godine je osvojio osnivač brenda naočala District Vision Tom Daly

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.