Nema romanse

Ćorluka i dalje slobodan, miss Hrvatske nikad nije upoznao

Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
Ćorluka i dalje slobodan, miss Hrvatske nikad nije upoznao
30.05.2011.
u 18:23
Otkako je prekinuo zaruke s Ivom Buzom, slavni je nogometaš na meti svake solidne sponzoruše u ovoj državi. Od prekida s reprezentativcem BiH Emirom Spahićem, i Katarinu Banić povezivali su s mnogim mladićima, no ona je, tvrdi, slobodna.
Pogledaj originalni članak

Nogometaš Vedran Ćorluka, otkako je prekinuo zaruke s Velikogoričankom Ivom Buzom, na meti je svake solidne sponzoruše u ovoj državi.

No, iako je prije nekoliko tjedana u intervjuu za Story izjavio da ga jedna djevojka intrigira, igrač Tottenhama i dalje je slobodan.

– Nemam djevojku, sve su to naklapanja. Katarinu čak nikad u životu nisam ni upoznao – kazao je 25-godišnjak kojeg su neki mediji povezali s aktualnom miss Hrvatske, Triljankom Katarinom Banić.

Ona se pak o svemu očitovala na Facebooku: “Ja sam ta osoba koja će u medijima već sljedeći tjedan biti s nekim drugim u vezi i vjerojatno ni tu osobu ne da neću poznavati nego neću znati ni da postoji na Zemlji, ali eto... kad je bal, nek’ je maskenbal.”

Od prekida s nogometnim reprezentativcem BiH Emirom Spahićem, i Katarinu Banić povezivali su s mnogim mladićima, no ona je, tvrdi, slobodna.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

FO
Foja
03:31 31.05.2011.

Mlad,zgodan,bogat..........Sretno ti bilo Vedrane! :)

PB
predrag borna
07:11 31.05.2011.

Možeš izgledati i kao Škegro ako imaš pravu lovu.Komadi će oko takvog oblijetati kao muhe oko dreka...

GE
gemist
07:51 31.05.2011.

Čovjek se vjerojatno ne može ni snaći kolko ga sponzoruša napada,ova je bacila udicu,zapravo ima harpun da ga \"pogodi\" tak da ćemo uskoro pročitati,da su se slučajno upoznali i prepoznali,ljubav na prvi pogled uz mjesečinu i zvijezde,blabla :)