Preboljela ga je

Cloonyjeva bivša u vezi je s glumcem iz serije "Okus krvi"

Foto: Pixsell
Elisabetta Canalis
Foto: Pixsell
mehcad brooks
Foto: pixsell
elisabetta canalis
03.11.2011.
u 18:29
Elisabetta Canalis, nakon što je ispala iz showa "Ples sa zvijezdama", počela je romantičnu vezu s glumcem Mehcadom Brooksom.
Pogledaj originalni članak

Talijanska glumica i bivša djevojka Georgea Clooneyja Elisabetta Canalis u vezi je sa zvijezdom serije "Okus krvi" Mehcadom Brooksom. Kako prenose strani mediji, par se počeo družiti nakon što je ljepotica ispala iz showa "Ples sa zvijezdama" i, iako se kratko poznaju, Elisabetta ga je svojem društvu već predstavila kao novog dečka. S najpoželjnijim neženjom Hollywooda Clooneyjem u vezi je bila dvije godine i nedavno je otkrila da je slavnog glumca više doživljavala kao očinsku figuru nego kao dečka. Ni Clooney nije bio dugo usamljen nakon što je ovo ljeto prekinuo s Canalis, njegova nova djevojka Stacey Keibler također je bivša natjecateljica u "Plesu sa zvijezdama".


ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.