IZNENAĐENJE NA RADNOM MJESTU

Čistio prozor na hotelu i naletio na Kylie Minogue!

Foto: Twitter
Kylie Minogue
Foto: Jens Kalaene/DPA/Pixsell
Kylie Minogue
Foto: Jens Kalaene/DPA/Pixsell
Kylie Minogue
Foto: Screenshot
Kylie Minogue
Foto: Katja Ogrin/Press Association/PIXSELL
Kylie Minogue
08.03.2017.
u 08:56
Jedna od najpoznatijih australskih pjevačica nije odoljela zgodnom čistaču pa je susret s njim objavila na Twitteru, uz komentar: "Dobrodošlica u Sydneyu bila je još srdačnija nego obično."
Pogledaj originalni članak

Mnogi ljudi svakog dana odlaze na posao i ne očekuju da će tijekom obavljanja dnevnih zadaća naletjeti na poznate osobe. No upravo se to dogodilo peraču prozora sydneyskog hotela koji je naletio na Kylie Minogue. Jedna od najpoznatijih australskih pjevačica nije odoljela zgodnom čistaču pa je susret s njim objavila na Twitteru, uz komentar: "Dobrodošlica u Sydneyu bila je još srdačnija nego obično."

Pjevačici nije lako u posljednje vrijeme. Objavila je prekid zaruka s Joshuom Sasseom. No, kako je rekla medijima, trenutačno se osjeća tako da "želi širiti ljubav prema cijelom svijetu", a tu poruku prenijet će i na novom albumu koji priprema ove godine.

>>Kylie Minogue raskinula zaruke, očajna je zbog onog što joj je zaručnik napravio

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AU
austrougarskigeneral
10:58 08.03.2017.

vow super sad se zaljubila