GOTOVO JE

Cheryl Cole predala papire za rastavu braka

Foto: Pixsell
Cheryl Cole predala papire za rastavu braka
26.05.2010.
u 12:23
Zajednička imovina para procjenjuje se na 22 milijuna funti (187 milijuna kuna) te imaju vilu s devet spavaćih soba u Surreyu.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Cheryl Cole u utorak je predala papire za rastavu braka od Ashleyja Colea u kojima od nogometaša ne traži ništa osim njihove kuće i pasa.

Zajednička imovina para procjenjuje se na 22 milijuna funti (187 milijuna kuna) te imaju vilu s devet spavaćih soba u Surreyu.

Cheryl je kao razlog prekida navela “nerazumno ponašanje” njezina 29-godišnjeg supruga koji ju je prevario s nizom žena.

- Razvod će biti brz, tih i bezbolan, baš u Cherylinu stilu. Sve što želi su njezin dom i njezini psi – rekao je izvor blizak pjevačici koja se nada da će brakorazvodna parnica biti završena do 12. lipnja kada Engleska igra prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
mimi1
15:20 26.05.2010.

Osim što je prelijepa, ta žena me je oduševila u ovoj situaciji. Nije bilo glupih ni cmizdravih izjava, jaukanja, optuživanja, samosažaljenja. Nije pohlepna sponzoruša koji je jedini projekat u životu-udaja, a izvor zarade-razvod. Daj mi kuću i psa i-kraj!