Nevinost

Celibat: Ovi slavni parovi 'čuvali' su se za prvu bračnu noć

Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
Adriana Lima
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Marko Jarić
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
03.06.2018.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Iako je teško povjerovati u to, ali i u Hollywoodu postoje poznati parovi koji svoju ljubav nisu konzumirali sve do ulaska u brak.
Među njima je i anđelica Victoria's Secreta Adriana Lima i njen, sada bivši suprug Marko Jarić. U intervju koji je dala za GQ prije 12 godina lijepa manekenka  je rekla kako se čuva za brak i od svojih partnera traži da poštuju njenu odluku. S Jarićem je u braku bila pet godina i imaju dvije kćeri, Valentinu i Siennu.


Pjevačica i glumica Jessica Simpson do braka je bila u celibatu. U vrijeme dok je bila u vezi s pjevačem Nickom Lacheyem izjavila je kako je djevičanstvo seksi, a njen dečko je tada rekao kako njemu i nije baš tako privlačan celibat. Ipak poštovao je njenu odluku i čuvali su se za prvu bračnu noć. Par je bračne zavjete u crkvi izmijenio 2002. godine, ali nakon četiri godine braka su se rastali.

Manekenka Miranda Kerr i drugi suprug Even Spiegel, osnivač Snapchata, odlučili su suzdržati se od seksualnih odnosa prije braka. 
- Evan je tradicionalan muškarac. Čekat ćemo do braka - rekla je otvoreno u jednom intervju Miranda Kerr.

Zvijezda popularne serije "Prijatelji", glumica Lisa Kudrow i njen suprug Michael Stern također su bili u celibatu tijekom sve do ulaska u brak. - Čuvala sam se jer sam se htjela zaslužiti muškarca o kojem sam sanjala - rekla je glumica koju smo u "Prijateljima" gledali u ulozi Phoebe. Par je sada u sretnom braku već 23 godine.

Glumica i komičarka Tina Fey kaže kako se nije mogla odreći svog djevičanstva jer joj vjera to nije dopuštala. Priznala je da je nevinost izgubila sa suprugom Jeffom Richmondom s kojim sada ima dvije kćeri Alice i Penelope.


I glumica Hillary Duff tvrdi kako je nevinost izgubila tek u braku s Mikeom Comrieom. - Moje djevičanstvo definitivno je nešto što volim kod sebe - rekla je  Hillary 2006. godine. Prošle godine rastala se od Mikea s kojim ima sina.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Zgubider.
Zgubider.
16:11 03.06.2018.

Palac gore svim ovim primjerima osim Mirandi Kerr, ona mi nije jasna! Čuvala se za drugog muža?!

MA
maxxxx
13:51 03.06.2018.

Ne znam zašto netko ima potrebu o tome govoriti u javnosti.

Avatar crazy_bat
crazy_bat
21:13 03.06.2018.

Što ovdje radi Miranda Kerr? Čuvala je nevinost, a imala dijete?