Mamić pjevao

Bujanec se oženio, Hasanbegović mu poklonio ploču 'Trg maršala Tita'

Foto: Instagram
Bujanec se oženio, Hasanbegović mu poklonio ploču 'Trg maršala Tita'
02.09.2017.
u 12:37
NA vjenčanje voditelja "Bujice" i njegove odabranice Karoline Šego došla su brojna poznata imena, a kum mu je bio Josip Klemm.
Pogledaj originalni članak

Šaroliki društvo okupilo se jučer u dvorcu Principovac u Iloku, a povod njihovog okupljanja bilo je vjenčanje televizijskog voditelja i urednika TV emisije "Bujica" Velimira Bujanca.

Bujanec je jučer rekao sudbonosno da Karolini Šego, a vjenčani kum mu je bio Josip Klemm. Među uzvanicima je bio i Zlatko Hasanbegović koji je mladencima poklonio ploču "Trg maršala Tita", prenosi Direktno.hr.

Prema njihovom pisanju na vjenčanju su bili i ministar Goran Marić, Željka Markić, Ljubo Ćesić Rojs, Dario Kordić, Hloverka Novak Srzić, Tihomir Dujmić,  Ćiro Blažević, Josip Radeljak, Bruna Esih.

 

 

Goste su zabavljali Marko Perković Thompson i Mate Bulić kojima se na pozornici bez štaka pridružio i jako dobro raspoložen Zdravko Mamić i zapjevao s njima "Moja Hercegovina". 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 231

BE
beriand
12:57 02.09.2017.

Sretno mladenci

SO
SoloHan
12:49 02.09.2017.

Pa šta onda i Ivica Dačić bi pjevao na svadbi Ace Stankovića

WE
weAreCro
13:02 02.09.2017.

Sretno legendo, svaka ti cast na hrabrosti u dosadasnjem radu i raskrinkavanju lijevih ultrafasista. Samo tako nastavi jer ti ne mogu nista, unatoc tome sto nemas podrsku od 95% medija imas je od vecine Hrvata.