Vježba svaki dan

Britney Spears na strogoj dijeti jer želi zablistati u X Factoru

Foto: Pixsell
Britney Spears na strogoj dijeti jer želi zablistati u X Factoru
28.05.2012.
u 12:39
S menija je izbacila ugljikohidrate i zamijenila ih hranjivim sokovima od voća i povrća
Pogledaj originalni članak

Kako bi zablistala u žiriju američkog "X Faktora", pjevačica Britney Spears je na strogoj dijeti kojom se želi riješiti viška kilograma. S menija je izbacila ugljikohidrate i zamijenila ih hranjivim sokovima od voća i povrća.

– Vježba svaki dan i trudi se jesti što zdraviju hranu. Izbjegava krafne i gazirana pića koja jednostavno obožava – otkrili su njeni prijatelji. Za angažman u ovom showu dobit će honorar od 15 milijuna dolara. U ugovoru koji je potpisala tražila je da se uvrsti i stavka u kojoj ona može otići s audicija kad to poželi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz