Instagram gori

Bojana Gregorić Vejzović oduševila u badiću: 'Izgledaš kao milijun dolara'

Foto: Instagram
Bojana Gregorić Vejzović oduševila u badiću: 'Izgledaš kao milijun dolara'
16.08.2017.
u 19:50
Glumica se odmara u Dubrovniku i okolici, a nedavno je imala premijeru predstave “Gospoda Glembajevi” na Dubrovačkim ljetnim igrama
Pogledaj originalni članak

U nepunih sat vremena od objave fotografije koja prikazuje njezino isklesano tijelo u trendovskom kupaćem kostimu na prugice glumica Bojana Gregorić Vejzović dobila je pregršt komplimenata.

“Izgledaš kao milijun dolara”, napisala joj je kolegica Jelena Veljača dok su se drugi nadovezivali: “Morat ćemo stvarati nove riječi za opise vaših fotografija, moćno!”, “Prekrasna Bojana”... – samo su neki od komentara ispod fotografije na njezinu profilu na Instagramu.

Naime, glumica se odmara u Dubrovniku i okolici, a nedavno je imala premijeru predstave “Gospoda Glembajevi” na Dubrovačkim ljetnim igrama u kojoj je tumačila sestru Angeliku.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

SJ
Samo ja
20:13 16.08.2017.

prije kao milijun dinara

SA
sasavt
21:01 16.08.2017.

ko vam plaća ovakve članke ?

LU
Lujo123
20:31 16.08.2017.

budalastog li naslova!!