Pogreb danas

Blake neće biti na pokopu A. Winehouse, a nije ni u oporuci

Foto: Pixsell
blake
Foto: Pixsell
amy (1)
Foto: Pixsell
Amy Winehouse (1)
26.07.2011.
u 10:26
Glazbenica je, navodno, nakon razvoda od Blakea napisala oporuku kojom svoje bogatstvo ostavlja roditeljima i bratu, a Blakea uopće ne spominje
Pogledaj originalni članak

Tijelo Amy Winehouse bit će kremirano danas na groblju Golders Green u sjevernom Londonu. Obitelj Winehouse preko svog glasnogovornika obavijestila je da će posljednji ispraćaj biti intiman i samo za članove obitelji te najbliže prijatelje jer ne želi od toga raditi nikakav spektakl zbog čega se točno vrijeme pogreba drži u tajnosti.

Na posljednji ispraćaj svoje bivše supruge neće doći Blake Fielder Civil, koji je trenutačno u zatvoru gdje odslužuje 32-mjesečnu kaznu zbog provala i posjedovanja oružja. Shrvani Blake nije dobio dopuštenje da ode na Amyn pogreb, a njegova je majka u strahu kako će si Blake oduzeti život jer je Amy bila ljubav njegova života. Britanski mediji raspisali su se o oporuci koju je glazbenica navodno napisala nakon razvoda od Blakea, u kojoj je njega izostavila kao jednog od nasljednika njezina bogatstva koje se procjenjuje na 85 milijuna kuna te će ga prema toj oporuci naslijediti njezini roditelji Janis i Mitch te njezin brat Alex.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZO
zoki385
11:57 26.07.2011.

mislim da nitko nije zaslužio uzeti njezino bogatstvo od tih 100injak milijuna dolara. bolje da je oporučno ostavila humanitarnim organizacijama. možda nekoj zakladi za talentiranu djecu. kakva je i ona sama bila.

Avatar zagrebbbb
zagrebbbb
16:25 26.07.2011.

ma kakva udruga ,ponajprije imaju pravo njezina uža familija,sad bi svi njezinu lovu,da nebi