nakon Sejšela

Bivšu HRT-ovu voditeljicu optužili zbog korone u Hrvatskoj: 'Mora da ste nam ju vi donijeli'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
10.03.2020.
u 18:51
Nevena Rendeli Vejzović na svom se Instagramu prisjetila nedavnog putovanja na Sejšele, a ubrzo se morala suočiti i s komentarom kojem se nije nadala.
Pogledaj originalni članak

Bivša HRT-ova voditeljica Nevena Rendeli Vejzović nedavno je sa suprugom Makom Vejzovićem odmarala na bajkovitim Sejšelima. Nedavnog putovanja Nevena se prisjetila na svom Instagramu u jeku panike koja vlada o korona virusu.

- Kako sad stvari stoje, tko je putovao, putovao je. Čini se da ćemo neko vrijeme morati ostat unutar granice svoje zemlje ako ne i kuće. Sva sreća pa ja imam još fotki sa Sejšela - napisala je bivša voditeljica uz fotografiju koja je oduševila njezine mnogobrojne pratitelje.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

U komentarima su se nizali komplimenti na račun Neveninog izgleda, a jedna od pratiteljica odlučila se našaliti s Rendeli pa joj je komentirala da je ona donijela virus u Hrvatsku.

-Mora da ste vi donijeli koronu u Hrvatsku - poručila joj je. Nije dugo trebalo da se oglasi i Nevena.
- Mi samo kozice - uzvratila joj je Nevena aludirajući na vodene kozice koje su njezine kćeri dobile nedugo nakon njihova povratka s putovanja.

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

Avatar Damating
Damating
19:04 10.03.2020.

Ovaj članak samo želi reći da je ova bila na sejšelima

Avatar Bell940
Bell940
10:19 11.03.2020.

Rješava svoje frustracija, ovi kaj misle da su poznate face moraju svekolikoj javnosti objaviti kaj kuhaju, kaj žderu, gdje du bili,kaj imaju, kaj su kupili, s kim su se sreli seksali....itd..., a mi pušimo te fore. Uglavnom sitne duše

ZE
Zeneka
00:05 11.03.2020.

pun mi kufer ove ružne bezveznjače, iskače iz paštete češće i od Doris