Javila se iz bolnice

Bivšoj članici Feminnema dijagnosticirana teška i neizlječiva bolest

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Bivšoj članici Feminnema dijagnosticirana teška i neizlječiva bolest
26.11.2018.
u 08:31
Nika Antolos, bivša pjevačica grupe Feminnem, trenutačno se nalazi u bolnici i prima terapiju.
Pogledaj originalni članak

Bivša članica grupe Feminnem, Nika Antolos, trenutačno proživljava težak period. Svojim pratiteljima na Instagramu pjevačica je otkrila da boluje od teške i za sada još uvijek neizlječive bolesti od koje u svijetu boluje više od 2,5 milijuna ljudi. Riječ je o multipla sklerozi. 

– Punkcija obavljena, multipla sad ziher potvrđena. Prvi šut terapije primila. A sada On nastupa. U ringu mi u jednom kutu skupa protiv ovog dolje – napisala je uz Nika uz snimku iz bolnice.

Pjevačica koja nas je prije osam godina predstavljala na Eurosongu s grupom Feminnem trenutačno se nalazi u KBC-u Sestre Milosrdnice. Brojni pratitelji uputili su joj poruke podrške koja joj se sada itekako potrebna.

S istom dijagnozom već godinama se bori Anđa Marić, a nedavno je multipla skleroza dijagnosticirana i glumici Selmi Blair

Pogledajte i gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

Avatar markoii123
markoii123
08:56 26.11.2018.

Samo hrabro Nika. Mlada si,hrabra i prekrasna,bit će sve OK.

CH
che99
09:57 26.11.2018.

mlada si, nedaj se, sretno!!!

Avatar utunelu
utunelu
08:48 26.11.2018.

ne dao bog nikome