Podigla tužbu

Bivši supružnici u problemima zbog dadilje

Foto: Press Association/PIXSEL
'Mariah Carey and Nick Cannon arriving for the 82nd Academy Awards at the Kodak Theatre, Los Angeles. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: ABC
mariah carey (1)
Foto: Jackson Lee/Press Association/PIXSELL
Mariah Carey
Foto: Press Association/Pixsell
'The Butler' Premiere - New York Mariah Carey attends the premiere of 'The Butler' at The Ziegfeld Theater in New York City. PBG Photo: Press Association/PIXSELL
28.01.2015.
u 19:23
Pjevačica Mariah Carey i njen uskoro bivši suprug Nick Cannon našli su se u gadnim nevoljama i to sve zbog jedne dadilje.
Pogledaj originalni članak

Čini se da rastava nije jedini sudski postupak zbog kojeg će se Mariah Carey i Nick Cannon potezati po sudovima.

Naime, bivša dadilja njihove djece podigla je tužbu protiv Carey i Cannona nakon što je dobila otkaz. Dadilja Simonette DaCosta tvrdi da je otpuštena jer je njihovim blizancima davala previše pažnje i ljubavi, piše TMZKupala ih je, hranila i ugađala im, no to se nije svidjelo njihovoj majci Mariah koja se oštro obrušila na dadilju. Pjevačici je smetalo što njezin dječak i djevojčica jednostavno obožavaju dadilju.

Ljubomorna Mariah koja se dadilje riješila po kratkom postupku nije ni slutila da će joj ona uzvratiti tužbom kojom traži naknadu zbog svega što joj je pjevačica učinila.

>>Nick Cannon predao papire za razvod od Mariah Carey, par se već dogovorio o podjeli imovine

>>Nick Cannon: Mariah Carey i ja zajedno ćemo provesti blagdane

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
12:45 03.02.2015.

se bum vas tužila...