Novo poglavlje

Bivša supruga Zorana Mamića otkrila velike novosti u ljubavnom životu

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Vanja Horvat
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Petar Glebov/Pixsell
04.03.2020.
u 08:00
Kaže kako se sa svojim životnim partnerom od prvog dana baš našla i dijele puno zajedničkih stvari, tema i smijeha.
Pogledaj originalni članak

Bračni brodolom sa Zoranom Mamićem daleka je prošlost za Vanju Horvat koja je sada posvećena svojoj djeci i unuci te novim  poslovnim izazovima i novoj ljubavi. Njezina ljubav prema životinjama dovela ju je u poslovne vode kojima sada uspješno kormilari.

Naime, Vanja zajedno s poslovnom partnericom i prijateljicom Eminom Šokotom i svojim životnim partnerom Mladenom Veberom ima tvrtku koja se bavi distribucijom dodatka prehrani na bazi zeolita koji najučinkovitije organizam oslobađa štetnih tvari.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

- Radimo analize povrća - koliko je kontaminirano, koliko ima na sebi toksina i štetnih stvari za naše zdravlje, ali i istraživanja  u poljoprivredi i stočarstvu - ispričala je Vanja u IN Magazinu. Velike novosti u njezinom privatnom životu dogodile su se  nedavno. Naime, ona i Mladen su se zaručili, a s vjenčanjem im se ne žuri. 

Pogledajte koji parovi su se zaljubili i vjenčali u 2019. godini

- Svi oko nas, da, znaju nas pitati, nama se ne žuri. Tko zna, možda s vremenom, sad smo mali korak napravili prema tome, a dalje ćemo vidjeti - rekla je Vanja. Kaže kako se sa svojim životnim partnerom od prvog dana baš našla i dijele puno zajedničkih stvari, tema i smijeha. - Nismo ni jedno ni drugo od nekakvih formalnosti i papirologije. Ako se voliš, voliš se i bez papira - kaže Vanja. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
08:37 04.03.2020.

e, sad mogu mirnije započeti dan kad znam da je ova besposličarka sretna u ljubavi....jer to mi neizmjerno mnogo znači!!! :)))))))))))))

PJ
pjole
09:40 04.03.2020.

Našla je svoju srodnu dušu. Dajem im 2 godine.

MO
moroder
12:25 04.03.2020.

daj mu mrkvu