slavile zajedno

Bivša Miss Hrvatske (42) proslavila rođendan u društvu prijateljica misica koje rijetko viđamo u javnosti

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Izbor za miss i mistera turizma u kavani Johann Franck
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Dubrovnik: Studio Marcela u Hotel Rixos Premium Dubrovnik održao je reviju frizura
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Dubrovnik: Studio Marcela u Hotel Rixos Premium Dubrovnik održao je reviju frizura
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Udruga P.I.N.K. Life organizirala blagdanski modni buvljak
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Story Hall of Fame održan u Muzeju za umjetnost i obrt
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Poznati na premijeri kazališne predstave "Majstori"
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Poznati na modnoj reviji BIPA FashionHR
27.01.2022.
u 12:58
Ivana Delač fotografije s proslave pokazala je pratiteljima na Instagramu, a pokraj jedne od objava napisala je da je u najboljim godinama
Pogledaj originalni članak

Bivša Miss Universe Ivana Delač svoj je 42. rođendan proslavila u društvu prijateljica, također bivših hrvatskih misica Nine Slamić Gudeljević (37) i Ivane Mišure Vlaović (33). Bivše hrvatske misice dugo nismo vidjeli u javnosti. 

Delač je fotografije s proslave pokazala pratiteljima na Instagramu, a pokraj jedne od objava napisala je da je u najboljim godinama.

Inače, Ivana se nakon osvojene titule pojavila i na malim ekranima i to 2005. godine kada je na HRT-u bila dio sportske redakcije i emisije Studio F1 koja prati Svjetsko prvenstvo u formuli 1. Nakon toga uslijedio je angažman na radio Ciboni gdje je Ivana uređivala i vodila showbizz emisiju ''Celebrite''. Iza nje su brojni odrađeni projekti i voditeljski angažmani, a trenutačno je dio direkcije izbora Miss Universe Hrvatske, gdje radi kao direktorica odnosa s javnošću. Iza nje su i brojni voditeljski angažmani na modnim manifestacijama, a organizatorica je i modnog događanja ''Riječke stepenice''. 

Ivana Mišura u sretnom je braku s Goranom Vlaovićem (49) s kojim je prošle godine dobila kćerkicu Vanu, dok se Nina Slamić 2004. udala za poduzetnika Hrvoja Gudeljevića. Slamić s poduzetnikom ima troje djece, a danas je rijetko viđamo u javnosti. Kada se pojavi, uglavnom je u društvu svojih prijateljica misica. 

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz