fanovi misle da je bio na zahvatu

Bio je zavodnik kojeg su žene obožavale, a sada je sve iznenadio: Jedva da pomiče lice i teško mu se nasmijati

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: YoutTube/Screenshot
Foto: Profimedia
Foto: YoutTube/Screenshot
28.11.2021.
u 14:27
Glumac Dennis Quaid (67) gostovao je u emisiji Ellen DeGeneres gdje se prisjetio zajedničkih uspomena i suradnji, a pokazao je i novi izgled koji je iznenadio obožavatelje.
Pogledaj originalni članak

Glumac Dennis Quaid (67) gostovao je u emisiji Ellen DeGeneres gdje se prisjetio zajedničkih uspomena i suradnji, a pokazao je i novi izgled koji je iznenadio obožavatelje.

U nekoliko snimaka koje su objavljene na društvenim mrežama može se vidjeti kako Dennis jedva pomiče lice i smije se, a brojni obožavatelji zaključili su da je to zasigurno očigledna posljedica estetskih zahvata kojima nije odolio nekad veliki zavodnik kojeg su obožavale žene diljem svijeta.

Osim bogate glumačke karijere, Dennis je ljubio i brojne ljepotice, a slovio je kao veliki zavodnik. Pred oltar je stao čak četiri puta, a njegova posljednja odabranica je 39 godina mlađa studentica Laura Savoie s kojom se vjenčao prošle godine na intimnoj ceremoniji u Santa Barbari, a zaprosio ju je tijekom romantičnog putovanja na Havaje.

Par se upoznao 2019. godine na jednom poslovnom događaju. Glumac je otkrio kako voli njezin karakter, inteligenciju, svjetonazor i ljepotu, a oboje su rekli kako je to bila ljubav na prvi pogled.

Dennis je od 1978. do 1983. godine bio u braku sa S.P.J- Soles, a tri godine nakon vjenčao se s Meg Ryan koja mu je rodila sina Jacka, no razveli su se 2000. godine. Potom je od 2004. do 2018. godine bio u braku s Kimberly Buffington s kojom ima blizance koje im je rodila surogat majka, a prije sadašnje supruge ljubio je 33 godine mlađu Santu Auzinu.

VIDEO>>Posrnule nogometne zvijezde: ovisnost, kocka i skandali koštali su ih ugleda i bogatstva

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Tombstone
Tombstone
18:05 28.11.2021.

Tvornica lazi urusava se iznutra. Oni koji su cijeli zivot glumili zivot a o pravom zivotu nista nisu znali, radili sto im reziser i producent kazu da rade, mislili i govorili sto im je receno, sada se odjednom nadju iznenadjeni sto stare i sminkeri i filteri vise ne pomazu. I woke cancel culture koju su zagovarali (jer im je tako receno) sad unistava bas njih. Ako vec droga i alkohol nisu