POKAZALA HOBI

Billie Eilish šokirala fanove, jednim potezom izgubila sto tisuća pratitelja

Foto: Press Association/PIXSELL
Billie Eilish
Foto: PA/Pixsell
Billie Eilish
Foto: Pixsell/Reuters
Billie Eilish
Foto: Pixsell/Reuters
Billie Eilish
Foto: NBC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Billboard Music Awards - Season 2020
Foto: Instagram
02.01.2021.
u 19:00
Pjevačica koja često ističe kako se bori protiv seksualizacije u glazbenoj industriji na Instagram Storyju odgovarala je na pitanja fanova, a jednog od njih zanimalo je ima li koji hobi. Kada je kazala da je to crtanje, pitali su je da pokaže neki rad.
Pogledaj originalni članak

Svjetska glazbena senzacija Billie Eilish šokirala je svoje fanove na Instagramu posljednjom objavom. Naime, pjevačica koja često ističe kako se bori protiv seksualizacije u glazbenoj industriji na Instagram Storyju odgovarala je na pitanja fanova, a jednog od njih zanimalo je ima li koji hobi. Kada je kazala da je to crtanje, pitali su je da pokaže neki rad.

Billie je objavila svoj  crtež golih ženskih grudi, ženske figure i zmije.

Foto: Instagram

 - Vjerojatno ovo, LOL volim grudi, našalila se pjevačica, no ta se šala nije svijdela njenim fanovima. U samo sat vremena nakon objave je izgubila 100.000 pratitelja i pala je sa 73 milijuna na 72.9.

- “Ovo je nemoguće, zašto ovo nekog ljuti?”, pitali su se neki njeni pratitelji, dok je bilo i onih uvrijeđenih. “Povrijeđeni smo”, “I ti si se prebacila na golotinju”, “Kako te nije sram”, pitali su je, a bilo je i onih koje je zanimalo kad će imati izložbu. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz