Najveće priznanje

Bill Murray za svoj humor dobio je nagradu Mark Twain

Foto: Reuters/PIXSELL
bill murray
Foto: Reuters/PIXSELL
bill murray
Foto: Reuters/PIXSELL
bill murray
24.10.2016.
u 14:40
Pokušajmo ponavljati jedni drugima da se volimo, poručio je Murray u svom govoru zahvale.
Pogledaj originalni članak

U Kennedy Centeru u nedjelju glumac Bill Murray dobio je nagradu Mark Twain za američki humor, što je najveće priznanje komičarima u Americi. Zvijezda filmova "Istjerivač duhova", "Kava i cigarete", "Slomljeno cvijeće" i "Beskrajni dan" u svom govoru zahvale istaknuo je da zasluga za njegov komičarski i glumački uspjeh pripada njegovoj obitelji i ljubavi koju mu pružaju, a dio zasluga pripada i ljudima s kojima je radio u zadnjih četrdeset godina.

- S ljubavlju smo došli na svijet i s njome živimo. Volim vas, pokušajmo to ponavljati jedni drugima - rekao je Murray nakon što je primio nagradu koju je zatim dao publici da je razgleda. 

Nagrada za doprinos američkome društvu dodijeljena je devetnaesti put, a među laureatima su Richard Pryor, George Carlin, Lily Tomlin, Neil Simon i Eddie Murphy...

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.