božić stiže

Beyonce rastopila srca obožavatelja fotografijom kćerkice Blue Ivy

Foto: Instagram
beyonce
Foto: Instagram
beyonce
Foto: Instagram
Beyonce
Foto: tumblr
beyonce
Foto: Beyonce.com
Beyonce
26.11.2014.
u 22:58
Malena će nakon blagdana, u siječnju, proslaviti treći rođendan, tako da slavnu pjevačicu i supruga Jay Z-ja očekivati dosta slavljeničkih dana...
Pogledaj originalni članak

Božić je daleko, no Beyonce je već u blagdanskom raspoloženju. U svom je domu već okitila božićno drvce, a pokazala ga je i na svom Instagramu.

Fotografija je utoliko slađa jer u drvce zuri njena preslatka kćerkica Blue Ivy.

Malena će nakon blagdana, u siječnju, proslaviti treći rođendan, tako da slavnu pjevačicu i supruga Jay Z-ja očekivati dosta slavljeničkih dana. Beyonce je i inače poznata kao velika obožavateljica božićnog duha.

>>Beyonce poručila: Imam 99 problema, no guza nije jedan od njih

>>Beyonce pod utjecajem droge?! Bizarno ponašanje snimili na utakmici

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
07:57 27.11.2014.

Odmah mi je lakse na wc-u bilo sad ujutro kad sam ovo procitso,hvala novinaru!Sta bi ja bez tebe!