Savršena!

Barbara iz Big Brothera objavila fotografiju u kupaćem kostimu: Sedam mjeseci trudna

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Barbara Šegetin
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
26.07.2021.
u 13:25
Barbara Šegetin i Damir Džumhur ne planiraju se vjenčati prije dolaska prinove, te su planove stavili na čekanje i usmjerili svu energiju na prinovu.
Pogledaj originalni članak

Bivša natjecateljica Big Brothera Barbara Šegetin i njezin dečko, tenisač Damir Džumhur početkom jeseni postat će roditelji, a danas je Barbara pozirala u kupaćem kostimu i napisala kako je u sedmom mjesecu trudnoće. Zanosna je kao i uvijek i na ovoj fotografiji, a njezini pratitelji na Instagramu napisali su joj kako je savršena i kako ima seksi tijelo, a javila joj se i sestra Tina i rekla joj kako je najljepša. Barbara i Damir ne planiraju se vjenčati prije dolaska prinove, te planove stavili su na čekanje i usmjerili su svu energiju na prinovu. Znaju da će im se roditi sin, a prema Barbarinoj želji plan im je da mu daju ime Luka.

Foto: instagram

– Molila sam ga da odluku o imenu prepusti meni jer mi je od 16 godine želja da mi se sin zove Marko. Onda smo jednu večer s mojom mamom sjedili na večeri i ona je predložila ime Luka. Na kraju nam se svidjelo ime Luka i 90 posto je da ćemo mu dati ime Luka – izjavila je nedavno Barbara. Par je svoju vezu potvrdio početkom siječnja i sve je pomalo iznenadila vijest da već očekuju prinovu, a Damir i Barbara kažu kako je trudnoća planirana i da jedva čekaju upoznati svog sina.

Barbara je dva puta do sada bila zaručena, a zadnja veza joj je bila s jednim ugostiteljem iz Crne Gore, a Damir je glasio kao veliki zavodnik koji je bio u vezi s brojnim poznatim ljepoticama iz regije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:50 26.07.2021.

nerazvijena, retuširana i umjetne sise.

DU
Deleted user
13:34 26.07.2021.

kakva nakaza, ista ko pola beogradskih flundri a naravno da je tamo isla na zahvate.

OK
okvals54
14:43 26.07.2021.

Botoks cini cuda,ali ruzna.