upija sunce

Hrvatska missica iz Australije odmara se na našoj obali: 'Kao da nikad nisam otišla'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
18.07.2019.
u 19:33
Laura Dundović, australska glumica i model podrijetlom iz Hrvatske, koja je osvojila titulu Miss Australije 2008. godine te se izborila za 10. mjesto na izboru Miss Universe iste godine, odmara u resortu na hrvatskoj obali, točnije u Biogradu na moru.
Pogledaj originalni članak

Laura Dundović došla je iz Australije na hrvatsku obalu na zasluženi ljetni odmor. Ova 31-godišnjakinja rodom je iz Hrvatske, a najpoznatija je po titulama Miss Australije i plasiranju na 10. mjesto na izboru Miss Universe 2008. godine.

Njezina obitelj doselila je u Australiju 1970. godine, a podrijetlom je iz Radovina kraj Zadra. Trenutno uživa u Biogradu na moru, a tijekom ljetovanja posjetila je Zadar, Vodice i otok Ugljan.

- Opet tu, kao da nikad nisam otišla - napisala je pozirajući na otoku Ugljanu u dvodjelnom žutom kupaćem kostimu. Na Instagramu se zadnjih nekoliko dana hvali "morskim" fotografijama, a u resortu održali su se svatovi u kojima se rasplesala.

Strastvena ljubiteljica fitnessa i nutricionistica i tijekom odmora nalazi vrijeme za odrađivanje treninga.

- NA TURNEJI. Kao što je obećano, moj blagdanski set vježbi s @fox_fit. Sve što vam treba su dvije trake - napisala je ispod videa na kojem je za svoje pratitelje odradila vježbe.

Inače navija za nogometni klub Western Sydney Wanderers u australskoj nogometnoj ligi, baš kao i Sydney United, klub koji su osnovali australski Hrvati krajem 50-ih prošlog stoljeća. Njezin brat igrao je za nogometni klub Northern Spirit.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Le-Freak
Le-Freak
20:06 18.07.2019.

Kada je figura ok i kada je ocevidno obrijana onda je to meni za 5.

VO
vorda400
19:52 18.07.2019.

greška 404 guza nije pronađena 😁😁😁

Još iz rubrike Showbiz