POČINJE REALITY SHOW

Antonija Blaće je voditeljica prvog regionalnog Big Brothera

Foto: Boris Šćitar/Pixsell
Antonija Blaće je voditeljica prvog regionalnog Big Brothera
22.02.2011.
u 19:10
Zbog reality showa voditeljica će živjeti na relaciji Zagreb – Beograd. U Beogradu će u izolaciji biti smješteni natjecatelji, a Tonka će nam se svakog tjedna javljati iz studija beogradskog Pionirskog grada.
Pogledaj originalni članak

Uloga voditeljice u prvom izdanju regionalnog Big Brothera pripala je Šibenčanki Antoniji Blaće. Ovaj zadatak Tonka je uspješno obavljala prethodne četiri sezone u Hrvatskoj, no unatoč iskustvu, malo strahuje od šeste sezone popularnog realityja koji ćemo od proljeća pratiti na RTL-u.

– Kako su ovogodišnji kandidati iz naših susjednih zemalja, imat ću i novu i brojniju publiku za koju još ne znam kako će reagirati na moje šale i gafove. Domaću publiku sam već navikla na to pa mi opraštaju i dobrohotni su prema meni kad griješim – šaleći se kaže Antonija. Zbog Big Brothera voditeljica će živjeti na relaciji Zagreb – Beograd. U Beogradu će u izolaciji biti smješteni natjecatelji, a Tonka će nam se svakog tjedna javljati iz studija beogradskog Pionirskog grada.

– Nakon što je završila peta sezona na Tajlandu, rekla sam sama sebi da više neću voditi ovaj reality. Ali sam sentimentalno vezana za ovaj projekt jer sam bila stanarka u prvoj sezoni, a poslije sam ga i vodila pa se ne mogu odlijepiti od njega nikako – objasnila je Antonija. Tko će joj se od voditelja iz susjedstva pridružiti, još ne zna.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

MA
mastermind
20:14 22.02.2011.

Zašto RTL ne napiše otvoreno YU-RTL i NOVA-YUGOLSLAVIJA. Pa kad je bal nek je maskenbal! Smrdljiva gamad im dala da rade što god žele. A svi skupa od nas Hrvata rade majmune.

FE
Fedele
20:39 22.02.2011.

Ma znamo čiji je RTL. Ne ?! :)) Ovdje se ne zna jedna druga stvar: Tko to drži tu netalentiranu Tonku u tv vodama ? Ne pitam ZAŠTO ! Nego - TKO ?!

CR
cro1
20:45 22.02.2011.

novo forsiranje PROTUHRVATSKOG ozračja, kodnog imena REGION,napadaju nas na svim frontovima,ali ovaj medijski je svakim danom sve bezobrazniji

Još iz rubrike Showbiz