SELFIE BEZ ŠMINKE

Anita Dujić pokazala kako i prirodno može biti lijepo

Foto: Instagram
Anita Dujić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Anita Dujić
Foto: Goran Matijašec
Anita Dujić
Foto: Instagram
Anita Dujić
Foto: Linda Draškić
ANITA DUJIĆ
Foto: Promo
Anita Dujić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Anita Dujić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Anita Dujić
07.09.2017.
u 15:23
Anita je u Komiži posjetila i Luku Nižetića koji tamo ima restoran Fabrika.
Pogledaj originalni članak

Manekenka i dizajnerica Anita Dujić još uvijek uživa na moru, a za svojih 18,5 tisuća pratitelja na Instagramu često objavljuje fotografije s Visa, te piše kako uživa u otočnom životu. Na posljednjoj fotografiji pokazala je kako izgleda bez šminke, a u vrlo kratkom roku dobila je gotovo 900 lajkova.

- Eto dokaza da i prirodno može biti lijepo - napisao joj je jedan pratitelj, a neki su joj rekli i kako izgleda kao curetak.

Anita je u Komiži posjetila i Luku Nižetića koji tamo ima restoran Fabrika.

Lijepa Anita više je puta izjavila kako joj je more velika inspiracija prilikom dizjniranja. Ponosna je i na dekoraciju seta za seriju "Igra prijestolja".

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar davcro
davcro
16:46 07.09.2017.

Jeli ga Luka umočio ne piše nigdje!?

DU
Deleted user
17:22 07.09.2017.

Mačka i po