Fotka iz spavaće sobe

Andrea Andrassy nije ostala dužna na ovaj ružan i neugodan komentar

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Poznati na humanitarnoj večeri Vatreno srce u call centru primali pozive građana
Foto: Facebook
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Zagreb: Andrea Andrassy prošetala gradom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Poznati na petoj večeri BIPA Fashion.hr
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Predstavljen Playstation Classic, minijaturna verzija orginalnog Playstationa
12.11.2020.
u 08:33
Blogerica je ispod objave na svom Facebooku dobila puno komentara svojih obožavatelja, a među tim komentarima bio je i jedan na koji je Andrea brzo odgovorila i oduševila je pratiteljice na svom Facebooku.
Pogledaj originalni članak

Blogerica i kolumnistica Andrea Andrassy svojim obožavateljima uvijek rado odgovara na komentare koji joj ostave ispod objava na njezinim društvenim mrežama, a među takvim komentarima bude i onih ne baš pristojnog sadržaja.  Andrea je objavila fotografiju snimljenu u njezinoj spavaćoj sobi i napisala je: - Stara slika. Stara soba. Stari mobitel. Stare napolitanke. (I stare hlače u koje diskretno više ne stanem).  U komentarima ispod objave našao se i jedan jako neugodan komentar na koji Andrea nije ostala dužna i nakon što joj je pratitelj napisao: Stara stao bi ja zato u tebe..., Andrea mu je odmah spustila:

- Stao bi ti vjerojatno i u putnu pastu za zube. Njezin odgovor oduševio je pratitelje koji su joj poručili da mu je odlično odgovprila.
Andrea je u intervju koji je nedavno dala Global novine odgovorila baš o tome je li ikada imala neugodnih situacija u životu jer si žena?

- Naravno, imam ih i dalje, evo neki dan se na mene na sred ceste derao čovjek (jer nisam bila u prilici stati i potpisati nešto što je nudio) koji se sigurno ne bi tako ponašao da sam muškarac. Bila sam na nebrojeno puno sastanaka pod krinkom “poslovne ponude” koji bi završili time da mi “muškarac” koji me zvao nabraja koliko novca ima i koji auto vozi. O tome da kao žena koja inzistira na profesionalnosti često dobijem atribut “kučka”, a takav isti muškarac je “boss” da ne pričam. Ali srećom, takve stvari polako gube snagu i značaj. - rekla je Andrea. 

Foto: Facebook

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZG
zg1985
11:29 12.11.2020.

nije ponudio pare prvo

RO
roland
09:34 12.11.2020.

Andrea Andrassy i Vedran Bađun! Javljanje uživo s Marsa! Klik za klikom, hop-hop-hop, ide lova sve na skok!

DU
Deleted user
09:28 12.11.2020.

Ja sam jednostavno oduševljen kako je ona njemu odgovorila. Vraški se potrudila tako mu napakostiti odgovorom.