ponovno zaljubljena

Anđelka Prpić nakon razvoda ljubi biznismena, bivšeg dečka poznate pop-pjevačice

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Promo
Anđelka Prpić
Foto: PROMO
Foto: Instagram
Anđelka Prpić
Foto: Instagram
Anđelka Prpić
Foto: Instagram
Anđelka Prpić
Foto: Instagram
21.12.2020.
u 09:12
Glumica je navodno uplovila u vezu s bivšim dečkom pop-pjevačice Aleksandre Radović, biznismenom Srđanom Stojanovićem.
Pogledaj originalni članak

Glumica Anđelka Prpić, domaćoj publici najpoznatija po ulozi u seriji ''Andrija i Anđelka'', prije nekoliko mjeseci obznanila je da se nakon devet godina braka razvodi od supruga Darija Prpića. Za sada nije poznato što je kumovalo razvodu jer glumica o razlozima nije govorila u javnosti, a ovih se dana u medijima pojavila informacija da Anđelka ponovno ljubi.

Glumica je navodno uplovila u vezu s bivšim dečkom pop-pjevačice Aleksandre Radović, biznismenom Srđanom Stojanovićem, piše Kurir. Njih dvoje poznaju se dugo, a Anđelka je čak s bivšim suprugom bila na Aleksandrinoj promociji u Srđanovu restoranu. Njihova romansa planula je, kako tvrde, tek nakon što su oboje prekinuli svoje prijašnje odnose. Izvori bliski glumici tvrde da je Anđelka sretna i zadovoljna te da vrijeme često provodi u lokalu svog novog partnera.

Foto: PROMO

Iako o razlozima rastave nije htjela nikada govoriti, Anđelka je nedavno otkrila da je s bivšim suprugom s kojim ima sina Jakšu i dalje u dobrim odnosima.

– Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje obitelj. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo. Ništa što je postojalo prije 2020. ne bih bacila ili zataškala. Ni zbog čega se ne kajem. Nemam potrebu pritisnuti 'izbriši', naprotiv – kazala je Anđelka i dodala kako se tijekom najtežih dana trudila zadržati privatnost.

– Jedina se u obitelji bavim javnim poslom pa je moja odgovornost da sve njih čuvam, ali i naše prijateljstvo i poštovanje koje smo zadržali – zaključila je nedavno glumica u emisiji "Drž ga, Božo", koju vodi s Milanom Kalinićem na televiziji K1.

Foto: Instagram
Anđelka Prpić

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

ZA
Zagy154
10:08 21.12.2020.

Čudo kak niti jedna od ovakvih nije s bauštelcem ,elektičarom,pekarom,policajcem.....itd

Avatar manjejeviše
manjejeviše
10:39 21.12.2020.

Tko zna od kada ona njega ljubi !?

Avatar mikioni
mikioni
10:43 21.12.2020.

Ova iznimno vazna vijest ce bitno utjecati na moj zivot.