astro analiza

Ana Sasso prolazi fazu jedne velike životne promjene koje se plaši zbog iskustva iz prošlosti

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL
Ana Sasso
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Foto: Ivo Žarkov/Facebook
Ana Sasso
Foto: Ivo Žarkov/Facebook
Ana Sasso
12.09.2020.
u 21:10
Gdje god se pojavi, zrači i plijeni pozornost svojom gordom pojavom. Poput vrhunskog vina - što je starija, to je privlačnija. Kada je netko povrijedi, taj više nikada ne može računati na njezinu ruku pomirenja ni na bliskost.
Pogledaj originalni članak

Bivša miss, popularna zbog reklame za Pipi, još uvijek ima tijelo na kojem joj zavide žene, a za kojim su nekoć uzdisali muškarci. Većina tih muškaraca danas ima istaknut trbuh, prorijeđenu sijedu kosu, dok Anino tijelo i dalje privlači poglede divljenja. Ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Gdje god se pojavi, zrači i plijeni pozornost svojom gordom pojavom. Poput vrhunskog vina - što je starija, to je privlačnija. Kada je netko povrijedi, taj više nikada ne može računati na njezinu ruku pomirenja ni na bliskost. Sve do svoje tridesete bila je vrlo nesigurna u sebe iako nije odavala takav dojam. Nakon toga počela je vjerovati isključivo samoj sebi. Svoju nervozu izvrsno je neutralizirala redovitim vježbanjem. Posvećena je tijelu, održavanju izgleda i kondicije. To daje rezultate. Osjetljiva je na kritike. Govorit će isključivo o temi kojom vlada te ne voli "prazne ćakule". Teško ju je osvojiti. Muškarac koji je želi za partnericu mora se stalno dokazivati i truditi, osvajati je uvijek. Ana očekuje da je poštuje.

Odabrat će uvijek "pravog muškarca", a ne nekog "mekušca". Svoje reakcije u javnosti drži pod kontrolom, ali u njoj se odvija prava unutarnja bitka. Jako joj je važna emocionalna i materijalna udobnost i sigurnost. Ana Sasso prolazi fazu još jedne velike životne promjene za koju već neko vrijeme zna da je neminovna, a koje se plaši zbog iskustva iz prošlosti. Zato su njezin razlaz i pomirenje s partnerom odraz straha (otpora) od separacije i od novog početka u "ovim godinama". U 2021. godini doći će u situaciju da će morati donijeti čvrstu odluku, koja će biti jedina moguća s obzirom na nove okolnosti. Promjene u njezinu privatnom životu odrazit će se na promjene u poslovnom životu. Opiranje promjenama nije preporučljivo jer uzrokuje veću bol nego što je sam strah od budućnosti. Naša Pipi izuzetno je jaka osoba i može se uvijek dočekati na noge.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz