najteži kandidat

Alen skinuo nevjerojatnih 70 kilograma! Pogledajte kako je izgledao prije 4 mjeseca

Foto: Instagram
Foto: RTL
15.11.2018.
u 08:37
Alen je prije najviše jeo tjesteninu, hamburgere i pizzu.
Pogledaj originalni članak

Alen Abramović u RTL-ov show “Život na vagi” ušao je s 181,3 kilograma i bio je najteži kandidat sezone. U emisiji prikazanoj u utorak vaga je pokazala da je 45-godišnji Alen skinuo 70 kilograma i sada ima 111,3 kilograma.

Ovim rezultatom Alen je postao kandidat koji je izgubio najviše kilograma u sve tri sezone ovog showa. Abramoviću je glavni motiv za prijavu u show bio promjena načina i kvalitete života.

Foto: RTL

– Imam osjećaj da ne živim život koji bih trebao zbog okova debljine – rekao je Alen na početku showa.

Oduvijek je imao problema s kilogramima, a nezdravo se najviše hranio dok je živio u inozemstvu gdje su mu glavni obroci bili pizza, tjestenina i hamburgeri.

Odlučio je uzeti stvar u svoje ruke jer se počeo bojati za svoje zdravlje i zato se prijavio u show, a rezultati koje je postigao dovoljno govore koliko je jaka bila njegova želja za promjenom navika.

Pogledajte i koje su poznate osobe uspjele u četrdesetima.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VE
večernjamaglica
11:11 15.11.2018.

Bravo majstore.Jedini pametan reality I jedini koji povremeno gledam.

MI
midea
12:44 15.11.2018.

Bravo Alene , samo tako nastavi !