10 KILA MANJE

Adam iznenadio fotkom starom 8 godina, a pitanje pratiteljice izbezumilo fanove

Foto: Instagram
Adam Kromer
Foto: Instagram
Adam Kromer
Foto: Instagram
Adam Kromer
Foto: Instagram
Gordana Marelli i Adam Kromer
Foto: Instagram
Goga i Adam
Foto: Instagram
Goga i Adam
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Adam i Goga
Foto: Instagram
Adam Kromer
09.07.2020.
u 12:07
Adam Kromer, bivši sudionik sociološkog eksperimenta "Brak na prvu" ovog će ljeta dobiti sina s Gordanom Marelli koju je upoznao upravo u toj emisiji.
Pogledaj originalni članak

Svoju novostečenu popularnost na društvenim mrežama nakon sudjelovanja u showu "Brak na prvu" Adam Kromer koristi kako bi pratiteljima pokazao svoje fizičke transformacije te dijelio savjete o prehrani i zdravom životu.

Tako je u posljednjoj objavi na Instagramu fanovima pokazao kako je izgledao prije osam godina s deset kilograma manje, odnosno prije cjelokupne fizičke tranformacije zbog koje je, između ostalog ovaj Baranjac zapeo za oko i njegovoj partnerici iz showa Gordani Marelli. Uslijedili su brojni komplimenti i pohvale poput "Bravo, sve se može kad se hoće", "Predobra forma, kralju" , ali pitanje jedne pratiteljice nasmijalo je mnoge.

Foto: Instagram
Adam Kromer

- Da li si se u tih 8 godina odlučio podvrgnuti laserskoj operaciji dlačica ispod pupka, takozvani "penisov put", da ne budem prostija?? - upitala je i nasmijala druge komentatore te joj je jedna i odgovorila kako je to moguće i izdepilirati.

Podsjetimo, nakon što su nedavno objavili da očekuju sina i uživaju u svojoj ljubavnoj priči, sudionici sociološkog eksperimenta "Brak na prvu" Adam Kromer i Gordana Marelli imaju veliku podršku javnosti i pratitelja pa ih tako redovito obavještavaju o svojoj svakodnevnici. Adam i Gordana  odbrojavaju vrijeme do dolaska prinove na svijet. Par koji se upoznao u showu ''Brak na prvu'' vrijeme proveli su neko vrijeme u Omišu, a dosad su posjetili Baranju i odsjeli kod Adamove obitelji dok su u Zagrebu nedavno uredili stan na Šestinama

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Gordana Marelli i Adam Kromer
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Adam i Goga
Foto: Instagram
Gordana Marelli
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Gordana Marelli i Adam Kromer

Gordana je nedavno odgovarala na pitanja fanova putem Instagrama te otkrila koliko se udebljala i kako se slažu njezin sin iz prvog braka i Adam. Rekla je kako je zasad u trudnoći dobila devet kilograma i kako joj je termin poroda u kolovozu. Na pitanje zašto na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije svog sina i Adama rekla je: "To dosta ljudi pita, a odgovor je – ni prije showa nisam objavljivala njegove slike, sin voli svoju privatnost, a ja to poštujem i ne želim ga izlagati ni javnosti ni komentarima. Dodala je kako se sin veseli prinovi iako je sa svojih 16 godina u svom filmu. Rekla je kako ju je malo strah, ali Adam je obećao biti uz nju tijekom poroda. Adam i Goga upoznali su se u showu "Brak na prvu", ali stručnjaci ih u showu nisu spojili kao bračni par. Zaljubili su se nakon showa. 

Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MI
Mikrovalna
09:50 10.07.2020.

Tko je to?

Avatar crazy_bat
crazy_bat
23:57 09.07.2020.

Fanovi? Ahahaha