Promo

Uz 3 kupona iz Večernjeg lista do novog Mitsubishija ASX!

Foto: VL
Uz 3 kupona iz Večernjeg lista do novog Mitsubishija ASX!
VL
Autor
PR Članak
10.03.2011.
u 09:34
Sudjelovanje u najbržoj nagradnoj igri iznimno je jednostavno jer sve što treba jest izrezati i skupiti samo 3 kupona u samo 3 dana, od petka, 11. ožujka do nedjelje, 13. ožujka
Pogledaj originalni članak

Ne propustite sutra nabaviti svoj primjerak Večernjeg lista jer vas očekuje fantastična prilika za osvajanje nevjerojatne nagrade – prvog i pravog "japanca", novog Mitsubishija ASX, vrijednog više od 150 000,00 kuna.

Sudjelovanje u najbržoj nagradnoj igri Večernjeg lista iznimno je jednostavno jer sve što treba jest izrezati i skupiti svega 3 kupona u samo 3 dana, od petka, 11. ožujka do nedjelje, 13. ožujka. Ukoliko ste propustili jedan kupon, u ponedjeljak, 14. ožujka bit će objavljen joker kupon koji zamjenjuje jedan od kupona.

Najsretnija čitateljica ili čitatelj zasigurno će uživati u brojnim adutima kompaktnog crossover modela Mitsubishi ASX - od atraktivnog dizajna, izvanrednih voznih svojstva koje mu osigurava 117 benzinskih konjskih snaga, kvalitetne izvedbe i materijala iznad svoje klase, pa do najvišeg stupnja sigurnosti.

Samo uz Večernji list sjednite za upravljač tog skupocjenog automobila koji dolazi i s bogatom opremom: ABS-om, elektroničkom raspodjelom kočne sile, elektroničkim nadzorom stabilnosti, klima-uređajem, 7 zračnih jastuka, imobilizatorom, putnim računalom, daljinskim centralnim zaključavanjem, progresivnim servo upravljačem podesivim po visini i dubini.

Za ugodniju vožnju tu su i tonirana stakla, električni podizači prednjih i stražnjih stakala, aux priključak za iPod te električno podesivi vanjski retrovizori.

Ne propustite prvi kupon sutra i igrajte!

Pravila možete pročitati ovdje

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr