Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Izvučena dobitnica "Uz Večernji list u 3 dana do Mitsubishi ASX"

mitsubishi NI
VL
PR
Autor
PR članak
11.03.2011.
u 09:57

Početak nagradne igre je petak, 11. ožujka, kada će u svakom primjerku nacionalnog izdanja Večernjeg lista biti objavljen prvi kupon za nagradnu igru

Sretna dobitnica je Ivana Stupnišek iz Zagreba! Čestitamo!

 

Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), Večernji list d.d. donosi sljedeća

PRAVILA NAGRADNE IGRE

 Članak 1.

Prema ovim pravilima Večernji list d.d., Zagreb, Slavonska avenija 4, MB 3281094, OIB 92276133102, priređuje nagradnu igru naziva «Uz Večernji list u 3 dana do Mitsubishi ASX».

Članak 2.

Svrha nagradne igre je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Večernji list.

Članak 3.

Nagradna igra «Uz Večernji list u 3 dana do Mitsubishi ASX » počinje 11. ožujka 2011. i traje do 14. ožujka 2011.

Članak 4.

Početak nagradne igre «Uz Večernji list u 3 dana do Mitsubishi ASX » je petak 11. ožujka kada će u svakom primjerku nacionalnog izdanja Večernjeg lista biti objavljen prvi kupon za nagradnu igru.

Članak 5.

Fond nagrada u nagradnoj igri «Uz Večernji list u 3 dana do Mitsubishi ASX », koja počinje 11. ožujka 2011. i traje do 14. ožujka 2011. ukupno iznosi , PDV uključen, a nagrada je:

 

  • Automobil Mitsubishi ASX = 154 500 kn

 Nagradu nije moguće zamijeniti za novac.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 6.

Nagradna igra počinje 11. ožujka 2011. kada će čitatelji u Večernjem listu pronaći prvi oglas sa uputama za igru. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje prihvaćaju objavljena pravila. Svakoga dana za vrijeme trajanja nagradne igre (od 11.-14.03.) objaviti će se jedan kupon u nacionalnom izdanju Večernjeg lista. U ponedjeljak 14.03 bit će objavljen Joker kupon. Čitatelji kupci trebaju izrezati kupone koje će pronaći svaki dan za vrijeme trajanja nagradne igre. Potrebno je sakupiti 3 (tri) različita kupona. Joker kupon može biti zamjena za 1 (jedan) kupon. Tako sakupljena 3 kupona čitatelji-kupci trebaju poslati sa osobnim podacima (ime, prezime, telefon i adresa, e-mail nije obavezan) na Večernji list d.d., p.p. 933, 10002 Zagreb, za nagradnu igru «Uz Večernji list u 3 dana do Mitsubishi ASX », i tako sudjeluju u izvlačenju. Kuverte sa poslanih 3 kupona trebaju stići najkasnije do 21. ožujka 2011 do 12 h.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i članovi njihove uže obitelji.

Članak 7.

Tročlana komisija nadzire javno izvlačenje nagrada, naznačenih u članku 5. koje će se održati 22. ožujka 2011. u 14 sati u prostorijama Večernjeg lista. Izvući će se 1 dobitnik.

Rezultati izvlačenja dobitnika biti će objavljeni u Večernjem listu u roku 5 dana nakon izvlačenja dobitnika. Automobil će biti isporučen dobitniku tijekom mjeseca svibnja.

Članak 8.

Sudionici u nagradnoj igri / dobitnici prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre, te primanje promidžbenog materijala koji će dobiti od Večernjeg lista i njegovih partnera.

Članak 9.

Priređivač nagradne igre osigurava objavljenu nagradu i jamči dobitnicima mogućnost preuzimanja.

Za dobitak na koji se plaća porez na dodanu vrijednost, porez na promet pokretnina, troškove u cijelosti podmiruje priređivač igre.

Članak 10.

Dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku od 30 dana od objave dobitnika. U slučaju da se dobitnik ne javi u navedenom roku, priređivač će postupiti sukladno odredbama članka 13 Pravilnika o priređivanju nagradnih igara.

Nakon isteka roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade.

U trenutku preuzimanja nagrade, odnosno potpisa sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku. 

Članak 11.

Priređivač nagradne igre može istu staviti u privremeno stanje mirovanja ili u cijelosti prekinuti u slučaju nastupa više sile i izraženih gospodarskih poremećaja.

Priređivač je obvezan unaprijed najaviti mogućnost naznačenu u stavku 1. ovog članka.

Članak 12.

Sudjelovanjem u nagradnoj igri svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. U slučaju mogućeg spora utvrđuje se nadležnost Općinskog suda u Zagrebu.

Članak 13.

Ova pravila počinju vrijediti danom početka nagradne igre i vrijede do objave završetka.

Zagreb, 08.03.2011 Večernji list d.d.

Jasminka Đaković,

v.d. Direktora marketinga VLgrupe

 

KLASA: UP/I- 460-02/11-01/161

URBROJ: 513-07-21-07/11-2

Zagreb, 10. ožujka. 2011.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?