Dobitnici

CD Grupe Magazin˝Mislim pozitivno!˝ osvojili su...

Foto: PR FOTO
Magazin ˝Mislim pozitivno!˝
Foto: PR FOTO
˝Mislim pozitivno!˝ CD grupe Magazin
21.11.2014.
u 14:24
Za sve posjetitelje portala pripremili smo 2 CD-a zadnjeg albuma grupe Magazin. Sudjelujte u natječaju!
Pogledaj originalni članak

"Mislim pozitivno!" novi je studijski album grupe Magazin, ujedno i prvi album s pjesmama koje je otpjevala Andrea Šušnjara.
Kao nova pjevačica grupe Magazin predstavila se na Splitskom festivalu 2010. godine pjesmom Sijamski blizanci. Pjesma je vrlo brzo postala veliki hit pa je dobila i klupsku remixiranu verziju. Uspješna je bila i slijedeća pjesma Kemija, a potom i sve ostale koje su svoje mjesto našle na ovom albumu: Maslačak, Isti ko ti, Dušu nemaš da me na njoj nosiš, Parada, Luzer, Jutro nakon, Još se ne bi udala.

Sudjelujte u natječaju do ponedjeljka 24. studenog u 10 sati jer troje najboljih nagrađujemo CD-om.

Sretni dobitnici CD-a grupe Magazin su: Krešimir Mihaljević, Luka Knežević i Irena Anić. Osvojena nagrada stiže na kućnu adresu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BE
berija
22:03 21.11.2014.

Kako originalno! Penso positivo perché son vivo, perché son vivo... Ne poznam nikoga tko je kupio CD grupe Magazin, Danijelin ili, ne daj Bože, Severinin.