Bez dlake na jeziku

Zgodni zubar iz Srbije: 'Od kad imamo kamere u ordinaciji, tamo se nisam seksao!'

Foto: Instagram
Marko Živković
Foto: Instagram
Marko Živković
Foto: Instagram
Marko Živković
03.06.2019.
u 19:08
'Zbog mogućeg seksualnog odnosa u ordinaciji, stavili smo pet kamera da ne bi dolazili u iskušenje', rekao je Marko koji je postao hit na internetu
Pogledaj originalni članak

Marko Živković (28), stomatolog je iz Beograda koji radi u privatnoj stomatološkoj ordinaciji, ali i u domu zdravlja. Više od 70 posto njegovih pacijenata su žene koje su ga pronašle putem Instagrama, piše Telegraf.

- Žene prednjače, ali to su pacijentice svih dobi; od mojeg godišta, pa na dalje. Zaista mi se događa svašta. Tinejdžerice uglavnom dođu, malo se smješkaju, te upute i neki poziv za kavu. Međutim, ove starije gospođe su već opasnije - kazao je Marko. 

Marko govori kako mu pacijentice često dođu u kratkim haljinama i dekolteu, a odgovorio je i na pitanje je li ikada došao u iskušenje ulaska u seksualne odnose s jednom od njih. 

Foto: Instagram
Marko Živković

- Zbog mogućeg seksualnog odnosa u ordinaciji, stavili smo pet kamera da ne bi dolazili u iskušenje. Otkada imamo kamere, nisam. Šalim se, u ordinaciji nisam imao nikada. U stomatologiji svi pokušaju dobiti popust, a kada se meni netko svidi, ja ga i dam. Mislim popust - kazao je Marko.

Marko je prokomentirao i razlike između pacijenata u državnim i privatnim ordinacijama, ali i tome što kakvi ga pacijenti najviše smetaju.

- Imam osjećaj da u dom zdravlja dolaze pacijenti zbog toga što moraju, znači ukoliko su pod bolovima ili otokom, pa da im se to riješi, a privatno to je širi dijapazon usluga, uglavnom različite procedure uljepšavanja. Pacijenti koji dođu u dom zdravlja su dosta zapušteniji, odnosno ne vode dovoljno računa o oralnoj higijeni, a mislim da je sve povezano s tim što smo mi siromašna nacija. Svakodnevno imam problem s majkama kod kojih su djeca malo razmaženija i bezobrazna, jer oni na kraju svale taj njihov neodgoj na mene. To je nešto što ja ne volim i ne volim učiti dijete nečemu što je trebalo naučiti kod kuće. I tu uvijek postoji problem jer nastaje neugodna situacija, ali ima trenutaka kada samo ostavim instrumente i takvo dijete odbijem raditi - priča Živković.

Foto: Instagram
Marko Živković

Prije sadašnjeg posla, radio je i u Njemačkoj, no nije bio u potpunosti zadovoljan te se odlučio vratiti. 

- Prije dvije godine sam radio u Düsseldorfu i nikakve razlike nema u bilo kakvoj tehnici ili suvremenosti opreme, znači ništa se ne razlikuje osim cijena. Viđao sam da se jedan zub s vađenjem živca, punjenjem i plombom u Njemačkoj naplati do 1500 eura, a to je nešto što se u Srbiji naplaćuje do 70 eura. Ono što mi se nije dopalo jest to što sam tad bio prinuđen raditi svakog pacijenta po 10 minuta, kako bi zaradio što više novaca. I onda sam stekao dojam da se sve svodi na to da se zaradi određena količina novca za vrlo kratko vrijeme - kazao je Živković.

Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

DU
Deleted user
12:22 04.06.2019.

I to je članak za VL? Sramota !! Poziv na pornografiju!!! Bez vrijednosti, morala, plana. Pa ako nemate o čemu drugom pisati , nije potrebno niti o Srbiji i gdje se njeni građani sve buje.

Avatar argus100
argus100
19:19 03.06.2019.

Evo, ja se uplašio , proći će dan bez vijesti iz "otadžbine". Ali, neće

EX
Exar89
20:37 03.06.2019.

"Novinarstvo"