Ponižava je

Žena se požalila: 'Svekrva odbija mojem djetetu dati mlijeko koje izdojim, a suprug je podržava'

Foto: Shuttershock
Žena se požalila: 'Svekrva odbija mojem djetetu dati mlijeko koje izdojim, a suprug je podržava'
11.11.2021.
u 14:30
Zar ne bi hranjenje bebe trebao prvenstveno biti moj izbor, posebno jer ne tražim ništa nelogično?! - pitala je mama u svojoj objavi.
Pogledaj originalni članak

Jedna se anonimna mama nedavno na Redditu požalila kako suprug i njegova mama stalno proturječi njenim majčinskim odlukama. Napisala je tako da svoju šestomjesečnu kćer isključivo doji, ali kad je čuva svekrva malena ne dobije mamino izdojeno mlijeko jer joj ga baka ne želi dati, a sin je u tome podržava.

Baka je, ispričala je žena, jako tradicionalna ali i nekonvencionalna, puna čudnih ideja i suludih teorija o svemu, pa tako i o majčinom mlijeku.

- U lice mi je rekla da je majčino mlijeko prljavo jer majke koje se seksaju zagađuju vlastito tijelo - napisala je frustrirana mama koja ističe i da se nikad nije sviđala svojoj svekrvi, ali se od početka nastojala s njom slagati.

Razbijen mit povezan s dojenjem... Ovo je dobro znati

Foto: Thinkstock
Dojenje
Foto: Thinkstock
Dojenje
Foto: DPA/PIXSELL
dojenje u središtu londona
Foto: Joe Giddens/Press Association/PIXSELL
dojenje

- Najgore je to što kad ona tako nešto kaže, suprug samo spusti pogled i zašuti - rekla je, a baka kad ostane sama kod njih iz hladnjaka izvadi njeno izdojeno mlijeko i baci ga.

Zbog svega toga nedavno je, kaže, angažirala dadilju da ostaje s malenom kad njih nema, no to je u obitelji izazvalo dodatne napetosti između nje i supruga koji su se danima svađali oko toga treba li im dadilja, pa i između nje i svekrve koju je to povrijedilo..

Suprug je, dodaje, na strani svoje mame i kaže da 'ne misli da je to što djevojčina ne dobije majčino mlijeko velika stvar'...

 - Zar ne bi hranjenje bebe trebao prvenstveno biti moj izbor, posebno jer ne tražim ništa nelogično?! - pitala je mama u svojoj objavi i dodala da joj se čini da im se zbog svega toga obitelj 'raspada', te da iako je uzrujana brine i je li nepravedna prema svekrvi. 

- Jedina osoba koja vam razdvaja obitelj je žena koja te naziva prljavom. Nemojte to prihvaćati! - napisala je jedna korisnica dodajući i da bi suprug što prije trebao pokazati da je na strani svoje žene.

- Bojim se da imate puno veće probleme od mlijeka jer vam svekrva ima seksističke i mizogine stavove kojima će jednog dana početi utjecati i na vašu kćer - upozorila ju je druga.

Postavili skrivene kamere u vrtiću: Pogledajte odgojne metode ovih 'teta'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar kastanjer2
kastanjer2
20:11 11.11.2021.

Ovi na Redittu su puuuno pametniji nego na tik-toku.

VU
vucic
20:08 11.11.2021.

Kaj tvoje mlijeko prelazi preko osam posrednika?

RO
roland
19:39 11.11.2021.

Nije Tina Hajduk, a piše dobre tekstove i to uvijek protiv žena! Jelena Veljača ne reagira.