Zabrinuta je

Žena progovorila o deformaciji grudi nakon dojenja: 'Beba je htjela jesti samo na jednu stranu...'

Foto: TikTok/ abbieherbert
Žena progovorila o deformaciji grudi nakon dojenja: 'Beba je htjela jesti samo na jednu stranu...'
25.10.2021.
u 12:30
Objavila je video u kojem je pokazala koliko joj je jedna dojka veća od druge, a kaže kako nije pojma imala da bebu ne smije dojiti samo s jednom dojkom.
Pogledaj originalni članak

Iako često možemo čuti kako nema ljepšeg i prirodnijeg iskustva od dojenja, mnoge se mame izmuče dok sebe i bebu priviknu na hranjenje, a kad dijete napokon potpuno prijeđe na krutu hranu, 'mukama po dojenju' čini se nije nužno kraj.

Što se može dogoditi ako majka dijete stavlja uvijek na istu dojku. Nedavno je tako model, influencerica i majka petomjesečne kćerke Abbie Herbert pokazala što se može dogoditi ako se dijete doji samo na jednoj dojci.

Herbert je na svom TikTok profilu objavila video u kojem je pokazala koliko joj je jedna dojka veća od druge, a dok je dojila svoju kćerku, nije uopće, kaže, znala da nešto radi pogrešno i kakve će joj posljedice ostati. 

- Voli dojenje, ali je od početka izbirljiva oko toga s koje će strane jesti, pa sam rekla "očito voliš desnu, neka onda ta bude tvoja" - ispričala je influencerica.

@abbieherbert_

Where my uneven bahoobie girls at? ##mom ##momsoftiktok ##momlife ##relatable ##itsnotajoke ##fyp ##4u ##trend ##newtrend ##viral ##TreatiestCupContest ##help ##surprise ##react ##reaction

♬ HOW DOES IT FEEL TO LIVE MY DREAM - TYSM FOR 1K

S vremenom je, kaže, zbog toga razlika u veličini njenih dojki postajala sve očitija, pa joj sada grudi izgledaju kao nakon lošeg estetskog zahvata.

- Netko me očito zaboravio upozoriti na to što se događa ako dopustite bebi da vuče samo iz jedne dojke - rekla je Herbert u svom videu u kojem je i pokazala kako joj grudi zbog toga izgledaju.

Glumica iskreno progovorila: 'Dojenje je najgori osjećaj na svijetu, imam traume'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Sada ih, kaže, pokušava uz pomoć izdajalice izjednačiti, no nije sigurna da će se ikad vratiti u normalu.

- Hoće li više ikada izgledati 'normalno', kao prije - pitala je influencerica svoje pratitelje, a odgovorile su joj mnoge žena kojima je dojenje napravilo razliku u veličini grudi.

- Definitivno se ne govori dovoljno o dojenju ili se govore krive stvari, ono što već svi znamo, da je najkorisnije ili najprirodnije... - rekla je jedna mama koja kaže da ni ona nije znala da jedna dojka može ostati puno manja od druge.

- Nevjerojatno je da u 21. stoljeću to ne znamo jer nam netko tko je trebao nije to ni spomenuo - dodala je, a druge su je tješile da su im grudi isto tako izgledale, no s vremenom su se ujednačile. 

Reakcija gluhe bebe na slušni aparatić koji je tek dobila

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
13:00 25.10.2021.

Pa đe ćaća bio , trebo sisat onu drugu .

MI
mica1111
18:39 25.10.2021.

E,mila moja, kad ti hraniš bebu ne pitaš koja sisa je u pitanju. Nek samo cucla i nek bude sita. Tako misli prava majka! Ove ostale plaču ko i ti.

DU
Deleted user
19:11 25.10.2021.

ispravljam sise po kućama....