Korisno

Žena otkrila kako najbolje uštedjeti pri kupnji namirnica: Pazite na ove stvari

Foto: Shutterstock
Žena otkrila kako najbolje uštedjeti pri kupnji namirnica: Pazite na ove stvari
23.04.2021.
u 09:18
Majka šestero djece koristi se ovim trikovima i rezultate uštede vidi već nakon mjesec, dva.
Pogledaj originalni članak

Jordan Page, 27-godišnjakinja iz Utaha, pojavila se u jednoj od epizoda emisije Extreme Cheapskates koja se emitira na TLC televiziji, a onda je iskoristila tu popularnost kako bi kreirala sadržaj na društvenim mrežama. Najviše je aktivna na YouTubeu gdje je u jednom od posljednjih videozapisa otkrila kako najbolje uštedjeti pri kupnji namirnica.

Prvo savjetuje da sve namirnice koje koristite jako često kupujete u velikim količinama, jednom tjedno. U tu kategoriju spadaju meso, sir i suhi proizvodi poput krekera i konzerviranog povrća. Sve što ćete koristiti u idućih nekoliko dana izvadite u hladnjak, a ono što nećete jednostavno zamrznite. "Uštedjet ćete mnogo novaca kroz mjesec, dva ili tri", kaže.

Pogledajte video:

Ova majka šestero djece preporučuje kuhanje nekih jela u velikim količinama i zamrzavanje. Osim što tako štedite novac, štedite i vrijeme jer onim danima kada ste u žurbi možete jednostavno izvaditi vrećicu nekog variva, juhe, gulaša ili umaka i podgrijati ga.

Ne kupujte već narezane namirnice poput povrća. Iako je to jednostavnije i štedi vrijeme, takva pakiranja obično su znatno skuplja od svježeg povrća u komadu. Radije investirajte u uređaje za brzo rezanje, kaže Jordan i dodaje da možete na početku tjedna sami narezati sve što vam treba za kuhanje tog tjedna, a to dovodi do još jednog savjeta – uvijek isplanirajte jelovnik za cijeli tjedan. Tako ćete kupiti samo namirnice koje su vam potrebne i nećete puno razmišljati tijekom kupnje u trgovini, prenosi The Sun.

Želite unositi više vlakna u organizam? Pojačajte ove namirnice:

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: shutterstock

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AD
adminka
16:13 23.04.2021.

jao užas kakav dosadan život vodi sirotinja da bi uštedjela koju novčanicu, dok bogataši razmišljaju kamo će odletjeti u koji grad i uživaju potpunoj slobodi odabira kako će provoditi vrijeme, sirotinja kuha i zaleđuje hranu za 10 dana i onda jede tu staru hranu i oboljeva...grozan život, sputani robovi