Fotografkinja iz Londona

Žena otkrila: 'Bila sam usamljena, ali sada imam društvo - lutku na napuhavanje'

Foto: Instagram/helenrimell
Žena otkrila: 'Bila sam usamljena, ali sada imam društvo - lutku na napuhavanje'
26.11.2020.
u 16:28
Prvu smo se večer uredile i skupa pile koktele. Nešto je manja od mene, ali odgovara joj neka moja odjeća - objasnila je fotografkinja, koja već neko vrijeme uz svoju, pegla i odjeću koju nosi plastična Gladys.
Pogledaj originalni članak

Do pandemije koronavirusa fotografkinja Helen Rimell izlazila je s prijateljima barem četiri večeri u tjednu pa kad su u ožujku počele mjere izolacije i distanciranja, počela je, kaže, paničariti kako će odjednom toliko vremena provoditi sama u svom londonskom stanu.

Jednu je večer tako zabrinuta šetala, a pred nogama joj se stvorilo rješenje - na podu je ležala ispuhana seks lutka.

- Uočila sam je i iz nekog je razloga skroz zarobila moju maštu. Pomislila sam kako bi joj ime trebalo biti Gladys, a na putu doma počela sam zamišljati kakav joj je bio život. Kad sam sutradan opet izašla u šetnju, Gladys je bila na istom mjestu - priča Helen koja se, kaže, sažalila nad ovom lutkom, a onda i pomislila kako jedna drugoj mogu praviti društvo.

Foto: Instagram/helenrimell

- Zvuči ludo znam, ali i zabavno! - rekla je, a kako je Gladys bila probušena i nije se mogla popraviti, online je naručila istu takvu.

- Ja tada nisam imala nikog s kim bih provodila vrijeme jer živim sama, a s dečkom sam tek počela izlaziti pa je bilo prerano za zajedničko useljavanje - kaže, pa joj se seks lutka na napuhavanje učinila kao savršeno društvo.

Influencerica objavila fotku, a sad svi zbijaju šale na njezin račun. Vidite li u čemu je problem?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Od tad je Gladys stalno uz Helen koja za seks lutku kaže da je 'idealna prijateljica i suputnica' jer se nikad ne žali,

- Prvu večer kad je stigla smo se uredile i skupa pile koktele. Ona je nešto niža od mene ali neka joj moja odjeća odgovara - objasnila je fotografkinja koja sad uz svoju, pegla i odjeću za plastičnu prijateljicu.

Foto: Instagram/helenrimell

- Bitno mi je da smo obje uredne, a i zabavno je smišljati modne kombinacije - ispričala je za portal Closer Online

- Brzo nakon što je došla ja sam počela kašljati i osjećati umor, a onda mi je stigao test pozitivan na Covid-19 - kaže, a bilo joj je lakše jer je cijelo vrijeme imala društvo.

I premda su njih dvije na početku poznanstva većinu vremena provodile doma, od nedavno stalno skupa izlaze pa Gladys privlači poglede znatiželjnika. Helen kaže kako joj to ne smeta, a bitno joj je samo da se dobro provode.

Foto: Instagram/helenrimell

Navečer se prijateljice obično opuštaju uz filmove, a fotografkinja kaže kako jednu vrlinu kod Gladys posebno cijeni - ako i ima prigovor, nikad ne kritizira njen izbor. 

Pogledajte kako u nekoliko sekundi otopiti led na vjetrobranskim staklima!

OSOBNE FINANCIJE

Financijska pismenost – ključna vještina svih generacija

Svaki dan se suočavamo s mnogobrojnim odlukama. Većina ih je jednostavna poput onih što danas doručkovati ili odjenuti, no postoje i one složenije kao što su: „Koliko novca mogu potrošiti na kupovinu hrane ili cipela?“ ili „Mogu li si priuštiti odlazak u kino?“. Što smo uspješniji u donošenju odluka, život će nam biti kvalitetniji; uz manje briga, bolje ćemo koristiti vrijeme, učinkovitije raspolagati novcem i naposljetku biti sretnije i zadovoljnije osobe.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AN
Anezka
12:36 27.11.2020.

Pokupila prljavu, iskorištenu lutku s ulice i onda s njom pije koktele? Ljudi su sve bolesniji

TR
trinaest
20:53 26.11.2020.

Ja se zalim na ovakav clanak! Kaj je ovo bilo??

Avatar f@nky
f@nky
18:17 26.11.2020.

...ako se lutka ne žali ne vidim problem....;-))))))..;-)))