Treba pomoć

'Želim se prestati seksati s prijateljicom svoje djevojke, ali ona me ucjenjuje za seks'

Foto: Thinkstock
'Želim se prestati seksati s prijateljicom svoje djevojke, ali ona me ucjenjuje za seks'
27.04.2020.
u 19:20
Iako mu je veza s djevojkom išla odlično, prevario ju je s njezinom najboljom prijateljicom. Sada više ne želi imati aferu, ali ga ona ucjenjuje za seks.
Pogledaj originalni članak

Jedan muškarac svoju djevojku prevario je s njezinom najboljom prijateljicom te započeo aferu s njom. Sada želi prestati njihovu aferu, ali ga ona ucjenjuje za seks. Stalno mu prijeti da će sve reći njegovoj curi, a on ne želi prekinuti svoju vezu s njom. Ne zna što napraviti pa se obratio psihoterapeutkinji Deidri za pomoć, prenosi The Sun.

Pogledajte kako Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož: 

“Imam 26 godina, moja djevojka ima 25. Zajedno smo već dvije godine i sve je savršeno. Jedne noći bio sam na prijateljevom rođendanu i njezina najbolja prijateljica je bila tamo. Tu noć sam puno popio i kada sam počeo pričati s njom, shvatio sam da se želi seksati. Sljedećeg čega se sjećam da me poljubila pa sam i ja nju. Završili smo u kućici u vrtu te se tamo poseksali”, priznao je.

Sada ga ona cijelo vrijeme zove, šalje seksi slike i želi seks s njime. Priznao je kako ne želi imati ništa s njom, ali ne može joj odoljeti, rekavši kako je ona puno seksualno otvorenija nego njegova cura. Počela mu je prijetiti da će sve priznati njegovoj curi ako je ostavi, a on sad ne zna što napraviti.

Deidre mu je odgovorila: “Niste bespomoćni . Shvatite da imate izbor svaki put kada radite nešto seksualno s njom. Što više dopuštate da vas ucjenjuje, to ćete više pritiska osjetiti. Ona neće ništa dobiti ako vašoj djevojci kaže istinu te ako joj se suprotstavite, ona će prestati. Pričajte sa svojom djevojkom i priznajte joj sve. Ako nastavite biti u vezi, potrudite se vratiti njezino povjerenje te razgovarajte o vašem seksualnom životu, pogotovo ako želite nešto uzbudljivije.”

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.