Ne zna što napraviti

'Volim svoju suprugu, ali kako da prestanem razmišljati o njezinoj seksi mlađoj sestri?'

Foto: shutterstock
'Volim svoju suprugu, ali kako da prestanem razmišljati o njezinoj seksi mlađoj sestri?'
30.07.2021.
u 21:14
Često osjeća veliku požudu prema njoj, a boji se da će doći u situaciju kada neće moći kontrolirati svoje osjećaje
Pogledaj originalni članak

- Sretno sam oženjen muškara već 17 godina sa svojom divnom ženom i želim da tako i ostane. Imamo sjajan seksualni život, unatoč tome što godinama patimo od nekih zdravstvenih problema, a oboje smo u srednjim četrdesetima. Volim je i ne mogu zamisliti život bez nje - započeo je svoje pismo za stručnjakinju Coleen Nolan jedan muškarac.

Smatra kako su on i njegova supruga srodne duše, ali postoji jedan problem. Njegova supruga ima mlađu sestru koja je veoma fizički privlačna, a njega privlači i seksualno. Prema njoj osjeća veliku požudu i ne može je izbaciti iz glave.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

- Čak sam se i šalio sa svojom suprugom o tome. Šala je bila u stilu seksa u troje, ali ona nije otvorena za to, što ja poštujem. Oboje smo prilično konzervativni. Ne želim zeznuti stvari sa svojom ženom. Njezina sestra ne zna da imam takve osjećaje prema njoj i srećom ne živi u našoj blizini. Kako da smanjim tu požudu koju imam prema njezinoj sestri? - pitao se.

- Normalno je da druge ljude smatrate privlačnima, čak i ako ste u sretnoj vezi; važno je kako na to reagirate. Jasno je da seks u troje nije pravi put! I ne stavljajte se u situaciju da ste sami sa šogoricom ako mislite da biste mogli doći u iskušenje da djelujete prema svojim osjećajima. Zamislite posljedice afere sa sestrom svoje žene. Zamislite kako bi se osjećala vaša supruga. Realnost se obično jako razlikuje od fantazije. Ovo ste već jednom spomenuli svojoj ženi, nemojte dalje govoriti o tim osjećajima koje imate jer bi joj to stvarno moglo naštetiti samopoštovanju. Moglo bi čak i okončati vaš brak - odgovorila mu je stručnjakinja.

Sanjali ste zmije? Pogledajte što to može značiti:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MO
montello
14:05 31.07.2021.

On bi jednu i drugu

AV
Avimm
06:30 31.07.2021.

Ovakav odgovor ,,strucnjaka ,,si mogao ocekivati.Samo ga nemoj citati vec kreni u oprezni napad i po mogucnosti ,,svrci,,svastiku