Prema astrolozima

Vole svoju sliku: Znate li koji su znakovi najveći narcisi Zodijaka?

Foto: shutterstock
Vole svoju sliku: Znate li koji su znakovi najveći narcisi Zodijaka?
06.10.2022.
u 06:48
Ponekad kao da ne vidi koliko je pogrešno iskoristiti druge kako bi dobio ono što želi jer Škorpion zna kako potpuno blokirati druge i učiniti ih nebitnima.
Pogledaj originalni članak

1. Lav

Toliko su puni sebe da će ih mnogi kategorizirati kao narcise jer iskreno vjeruju da se svijet okreće oko njih i da imaju pravo činiti sve što žele kako bi stvari i održali takvima. Oni izgledaju vrlo samouvjereno, ali su potajno nesigurni baš kao sve narcisoidne osobe.

Često nekoga obasipaju s pažnjom, darovima, porukama i cvijećem, a onda kada se osoba zakači, sva ta ljubav nestaje dok se ne počnu bojati da se objekt njihovog ljubavnog bombardiranja povlači, onda to sve čine ispočetka.

Lav će učiniti gotovo sve kako bi zadovoljio svoje želje i ne zanima ga tko će biti povrijeđen u tom procesu. Ako se pokušate udaljiti od narcisoidnog Lava, on će se prikazati kao žrtva, kako bi privukao još više pažnje.

2. Škorpion

Kad su uravnoteženi, Škorpioni nisu tako narcisoidni, ali pazite ako su nedavno bili povrijeđeni ili izdani jer tada postaju iznimno usredotočeni na osvetu. Kada je Škorpion na ratnom pohodu, ne zanima ga tko će biti povrijeđen i što mora učiniti kako bi se osvetio. Kad se radi o poravnavanju računa, može biti hladan, proračunat i agresivan.

Ponekad se čini da ne vidi koliko je pogrešno iskoristiti druge kako bi dobio ono što želi. Škorpioni imaju talent za potpuno blokiranje ljudi i njihovo brisanje iz svojih života.

3. Vodenjak

Ako ste optužili Vodenjaka za narcisoidnost, on će reći da ste pogriješili i da je samo neovisan. Ali oni mogu biti neovisni do točke u kojoj ne razmišljaju o ničem drugom osim o vlastitim željama. Možda će htjeti pomoći svima, ali ne ako je u to uključeno previše osjećaja. Vodenjaci imaju sve osobine narcisoidne osobe. Oni će također iskoristiti druge za vlastite ciljeve, a ponekad je i njihov dobrotvorni rad samo način privlačenja pozornosti i sljedbenika.

Oni vole tu vrstu pozornosti. Ne očekuju da ih većina razumije, jer su bolji od većine. Vodenjaci misle da znaju sve bolje od vas i ako vas koriste za vlastite ciljeve, onda biste trebali biti polaskani. I sve to ih čini jednim od najatraktivnijih narcisoidnih znakova Zodijaka, piše Your Tango.

Očistite masnoću iz pećnice: Trebaju vam samo dva proizvoda koja sigurno imate kod kuće!

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.