NE MOŽE PRESTATI

'Uvijek nakon što prevarim svog supruga odem u shopping; tako liječim stres!'

Foto: Shutterstock
'Uvijek nakon što prevarim svog supruga odem u shopping; tako liječim stres!'
12.04.2022.
u 16:30
Sve je počelo kada im je doktor rekao da neće moći imati djece jer ona prolazi kroz ranu menopauzu
Pogledaj originalni članak

Svaki put kad prevarim supruga odem u shopping kako bih se bolje osjećala. Prošle godine nam je doktor rekao da nećemo moći imati djece jer ja prolazim kroz ranu menopauzu. Čini se kao da mom mužu to ne smete, ali ja sam shrvana. Većinu se vremena osjećam prazno iznutra zbog čega i imam afere. Ipak, kratko nakon budem bolje, ali mi brzo se vrate mračne misli. Volim svog muža, ali seks s nepoznatim muškarcima mi pomaže ne misliti na to da ne mogu postati majka, napisala je jedna žena za The Sun.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

Foto: Getty Images
Razvod
Foto: Getty Images
Razvod
Foto: Getty Images
Razvod
Foto: Thinkstock
varanje
Foto: Thinkstock
varanje

Radi kao recepcionarka u hotelu pa joj je, kaže, lako upoznavati goste koji je ponekad pozovu u svoju sobu. Sve više ima osjećaj krivnje pa je nedavno počela previše kupovati kako bi se riješila tog osjećaja. Počela je s malim kupnjama, a sada gomila dug na svojoj kreditnoj kartici: iako polovicu stvari ni ne izvadi iz vrećica jer joj nisu ni potrebne.

- Kada kupujem to mi na kratko pomogne da zaboravim krivnju zbog varanja i bol zbog toga što ne mogu imati djecu. Znam da to nije dugoročno i time što lažem mužu o tome koliko trošim se osjećam još gore. Ne znam kako da prekinem ovaj začarani krug. Mrzim sebe zbog toga što radim i brine me kako će se cijela ova priča završiti - dodala je.

- Jako mi je žao što ne možete imati djecu, ali morate se prestati kažnjavati ovim destruktivnim ponašanjem. Tugujete za obitelji koju ne možete imati. Umjesto da se skrivate od uzroka vaše boli, ometajući se besmislenim vezama i materijalnim stvarima, suočite se s tim. Počnite razgovarati sa svojim mužem jer, čak i ako to ne pokazuje, vjerojatno tuguje, ali ne želi vas uzrujati. Ne morate mu govoriti o svojim aferama, ali bi pomoglo pomoći ako objasnite da ste se ponašali kao neka sasvim druga osoba. Također, postoji još načina pomoću kojih možete imati djecu, ako oboje to želite. Bilo bi korisno da razgovarate s nekim kao par - odgovorila joj je Deidre. 

Koji su najljepši ljubavni stihovi svih vremena? "Pjesma nad pjesmama iz Biblije", "Crvena jabuka..." 

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

MO
montello
16:09 13.04.2022.

Dokle ce varati jefnog dana ce se doznati

Avatar Cantor
Cantor
07:28 13.04.2022.

Znači ima opravdanje za sve i još ona ispada jadna i žrtva. Na kraju će naravno kao i uvijek muž biti za sve kriv. Žene.

Avatar lola lola
lola lola
06:54 13.04.2022.

Lijeci stres tako sto gomila dugove na kartici??? Stvarno pomaze.