putovanje

Uskoro letite Easyjetom? Evo koje dane će se odvijati štrajk osoblja i gdje

Foto: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL
EasyJet
Foto: Reuters/PIXSELL
EasyJet
Foto: Reuters/PIXSELL
EasyJet
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
EasyJet
14.07.2019.
u 07:39
Putnici mogu očekivati probleme pri check-inu tijekom najavljenih dana štrajka, od 25. do 29. srpnja, od 2. do 5. kolovoza te od 9. do 12. kolovoza, od 16. do 19. te od 23. do 27.
Pogledaj originalni članak

Ako ste isplanirali svog godišnji odmor na nekoj lokaciji na koji ste planirali odletjeti zrakoplovom niskobudžetnog avioprijevoznika Easyjet, mogli biste se naći u svojevrsnom kaosu zbog najavljenog štrajka zaposlenika u trajanju od 17 dana.

Štrajk započinje, prema najavama, u četvrtak 25 srpnja, a obuhvatit će 46 područja usluga koje se tiču putnika u zračnoj luci London Stansted, piše Unite the union.  

Putnici mogu očekivati probleme pri check-inu tijekom najavljenih dana štrajka, od 25. do 29. srpnja, od 2. do 5. kolovoza te od 9. do 12. kolovoza, od 16. do 19. te od 23. do 27. 

Regionalni predstavnik Mark Barter izjavio je kako su se zaposlenici odlučili na štrajk jer zaposlenici ostalih aviokomapnija dobivaju 20 posto veće plaće za isti posao koji obavljaju na tom londonskom aerodromu.

"Nema govora o tome da štrajka neće biti, ovih 17 dana itekako će utjecati na putnički promet i tisuće putnika koji planiraju svoje ljetne odmore na nekim od destinacija gdje letimo s polazištem iz Londona, sa Stansteda.

Iz ureda glasnogovornika Easyjeta priopćeno je kako neće biti problema jer su svjesni najavljenih datuma te će poduzeti potrebne mjere kako bi se osigurale sve usluge putnicima te je najavljeno kako će se s osobljem u zračnoj luci pronaći rješenje koje zadovoljava obje strane. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.