širenje posla

U Matijinu woku sada se može guštati i u Rijeci

Foto: Press foto
Wok by Matija
Foto: Press foto
Wok by Matija
Foto: Press foto
Wok by Matija
12.03.2014.
u 12:10
Riječani su tako u svom gradu konačno dobili još jedan zanimljiv gastronomski koncept, ali i priliku da uz standardne restorane brze hrane uživaju u nekim novim, kvalitetnijim okusima.
Pogledaj originalni članak

Sve popularniji zagrebački chef, nekadašnji finalist gastroshowa Masterchef Matija Nikolić, napravio je još jedan poslovni iskorak pa je tako u Adamićevoj ulici u Rijeci otvorena franšiza ovog izuzetno popularnog gastro kornera Wok by Matija.

Nakon vrlo uspješne zagrebačke priče u kojoj je Wok by Matija proglašen jednim od najboljih restorana brze hrane u Zagrebu, želja ovog mladog poduzetnika je i Riječanima predstaviti sve čari Wok specijaliteta.

Foto: Press foto

Riječani su tako u svom gradu konačno dobili još jedan zanimljiv gastronomski koncept, ali i priliku da uz standardne restorane brze hrane uživaju u nekim novim, kvalitetnijim okusima. Poznat po svojoj kreativnosti Matija Nikolić sigurno će i u Rijeci kroz svoju franšizu pronaći zaljubljenike u Wok kuhinju, a svojim rješenjima i inovacijama obogatiti riješku gastro scenu.

Wok by Matija svoju je vrijednost dokazao u Zagrebu, (a zagrepčane uskoro očekuje još jedno iznenađenje) stoga ga u Rijeci očekuju novi izazovi - svojim kulinarskim specijalitetima oduševiti Rijeku.

Povodom toga u Rijeci će se 22. ožujka 2014. održati i službeno otvorenje franšize restorana Wok by Matija na kojem se očekuje veliki broj poznatih Riječana, ali i svih građana koji su s nestrpljenjem očekivali Wok delicije u svom gradu.

>>Ćevapi i pizza nisu u modi. Azijski specijaliteti ‘s nogu’ novi gastrohit

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.