priprema za sandale

Trik s kruhom: Je li ovo najjednostavniji način da se riješite kurjeg oka

Foto: Thinkstock
Sandale
Foto: Shutterstock
Foto: Thinkstock
kruh
Foto: Thinkstock
kruh
Foto: Thinkstock
Jabučni ocat
Foto: Shutterstock
Noge
19.06.2019.
u 07:00
Koža zahtijeva hidrataciju tijekom cijele godine, a ako ste skloni i kurjim očima, riješite ih se prije nego svoje noge izložite pogledima drugih.
Pogledaj originalni članak

Nakon zimskih mjeseci, vrijeme je za pripremu stopala za sandale i japanke. Ako već niste to obavili. Koža stopala treba određenu njegu nakon dugotrajnog "boravka" u čarapama i cipelama ili tenisicama, stoga je krajnje vrijeme da posvetite malo pažnje svojim nogama prije nego uskočite u sandale. 

Koža zahtijeva hidrataciju tijekom cijele godine, a ako ste skloni i kurjim očima, riješite ih se prije nego svoje noge izložite pogledima drugih. Osim toga, te su izbočine na koži itekako bolne. Na portalu Tips&tricks navode kako postoji genijalan i jednostavan trik kako ih se možete lako riješiti. Sve što vam je potrebno je kruh i jabučni ocat i prozirna prianjajuća folija. 

Šnitu kruha umočite u jabučni ocat i stavite na stopalo i omotajte folijom i držite tako kao oblog tijekom noći. Ujutro biste trebali biti u mogućnosti s lakoćom istrljati izbočinu i riješiti se tvrde kože. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.