Samo prijatelji

Tončica Čeljuska demantira kako je u vezi sa 25-godišnjim glazbenikom

Foto: Željko Hladika/Pixsell
Tončica Čeljuska demantira kako je u vezi sa 25-godišnjim glazbenikom
23.02.2010.
u 19:37
HTV-ova novinarka žustro je opovrgla napise jednoga domaćeg tjednika koji tvrdi kako je u vezi sa Sandrom Majstorovićem iz Splita. Čeljuska kaže kako joj je on samo prijatelj.
Pogledaj originalni članak

- Oštro demantiram napise tjednika koji je objavio kako sam u vezi sa mladim glazbenikom. Takve mi konstrukcije zbilja nisu jasne - vidno uzrujana opovrgnula je Tončica Čeljuska članak jednog našeg tjednika u kojem piše kako voditeljica HTV-ovoa Dnevnika ljubuje sa 25-godišnjim Sandrom Majstorovićem. U razgovoru nam je objasnila kako je Sandro njen obiteljski prijatelj i njega i njegovu obitelj poznaje jako dugo.

- Slikali su ga navodno ispred mog stana i time automatski znači da sam s njim u vezi. Što to znači da će me sad povezivati sa svakim muškarcem koji pozvoni na vrata mog doma. Time što sam sad sama odmah sam postala meta ovakvih konstrukcija - kaže Čeljuska koja više ne živi sa suprugom Zlatkom otkako se u listopadu prošle godine nije javio na odsluženje zatvorske kazne.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

FT
franjo.tahi
08:45 24.02.2010.

Vijest za kmetove!!!

LU
Lujo123
19:54 23.02.2010.

Zaboravih - a i lijepa ste žena!

OB
-obrisani-
07:44 24.02.2010.

MILF...