SKUPLJA NOVAC

Spoj iz pakla: Djevojka putovala tri sata i potrošila gotovo 800 kuna, a on ju izvrijeđao

Spoj iz pakla: Djevojka putovala tri sata i potrošila gotovo 800 kuna, a on ju izvrijeđao
10.09.2019.
u 14:53
Jade Savage nedavno je bila na najgorem spoju u životu. Srećom, ona je neugodnoj situaciji uspjela pronaći malo humora pa je tako na stranici za pikupljanje novca GoFundMe odlučila primiti donacije kojima bi pokrila trošak tog užasnog susreta.
Pogledaj originalni članak

Muškarca s kojim se nalazila je pronašla preko Tindera, popularne aplikacije za pronalazak partnera, a već su se vidjeli nekoliko puta.

Jade je potrošila 93 funte što iznosi nešto manje od 800 kuna i više od tri sata putovanja. Kada se vidjela s muškarcem vrijeđao ju je kako se udebljala i kako ne izgleda kao što je izgledala kada su se vidjeli posljednji put- samo 4 tjedna ranije. Jade mu je šokirana uzvratila kako se prema njoj ne smije tako ponašati te su se uputili prema njegovom automobilu. 

- Imam pravo to reći, to je činjenica. Udebljala si se i ja se smijem šaliti s tim. Pokvarila si mi večer i želim da odeš- rekao joj je.
Jade se cijeloj situaciji smijala sa svojim prijateljima jer je potrošila mnogo novaca i vremena samo da bi ju netko izvrijeđao i poslao kući. 

- To je bio najkraći i najgori spoj na kojem sam ikad bila- rekla je za The Sun.

Ljubavne savjete za vas imaju kumice s Trešnjevke:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.