Svaka čast

Skulpture od pijeska u Ninu su oduševile sve prisutne, pogledajte kako izgledaju

Foto: Facebook/VisitNin
Skulpture od pijeska u Ninu su oduševile sve prisutne, pogledajte kako izgledaju
22.08.2019.
u 12:06
U ovom neobičnom natjecanju je sudjelovalo 53 natjecatelja iz 28 obitelji
Pogledaj originalni članak

Svake godine se u Ninu održava poznati Festival na kojem na velikoj pješčanoj plaži svoju kreativnost pokazuju ljudi iz različitih dijelova svijeta

Foto: Facebook/VisitNin

Ovo je peta godina za redom da se održava Festival pijeska i to na poveznici između Kraljičine i plaže Ždrijac, a ove godine tema je bila "motivi Nina", dok su se skulpture radile uz vodstvo kipara, piše 24sata. 

Foto: Facebook/VisitNin

Na plaži su se pojavili razni motivi kao što su medvjedići, dupini, razne druge životinje, kule, morske sirene, ali i ninski motivi kao što je crkva sv. Križa. Ovo je odlična zabava za djecu, ali i za roditelje. Iako skulpture brzo nestaju, zabavno ih je raditi, ali i primiti nagradu za trud. 

Foto: Facebook/VisitNin

Prvo mjesto na Kraljičinoj plaži dobio je Jozef Kuruc iz Slovačke, dok je na plaži Ždrijac prvo mjesto osvojila obitelj Martine Jelovčić iz Samobora. Sama izrada skulptura je trajala četiri sata, a osnovna misija je promidžba pješčanih plaža, piše 24sata. 

Foto: Facebook/VisitNin

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.