Idealno za početnike

Širi se recept za hit-pogačice sa sirom koje uspijevaju svakome. Treba nam samo pet sastojaka

Foto: Instagram/Twitter
Širi se recept za hit-pogačice sa sirom koje uspijevaju svakome. Treba nam samo pet sastojaka
23.04.2020.
u 12:30
Društvenim mrežama počeo se širiti recept za jako ukusne pogačice koje su gotove u trenu
Pogledaj originalni članak

Omiljeni su nam recepti sa sastojcima koje već imamo u kuhinji, jednostavna i brzo gotova jela. Jedan takav ovih je dana osvanuo na društvenim mrežama, točnije na Twitteru. Jedna je korisnica podijelila recept za pogačice koji joj je poslala mama, a brzo je postao hit jer je potrebno tek nekoliko sastojaka – margarin, brašno, svježi sir, sol i jaje.

Dakle, 30 dag brašna treba pomiješati s 250 dag svježeg sira i jednim cijelim margarinom. Dodati sol, umijesiti i ostaviti 30 minuta u hladnjaku. Nakon toga tijesto treba razvaljati i čašom oblikovati u pogačice, premazati ih razmućenim jajem te ih peći na 200 stupnjeva dok ne porumene, približno 35 minuta. 

Recept je jako brzo postao popularan među korisnicima na društvenim mrežama jer je jednostavan za pripremu pa se u njemu mogu okušati i početnici, a rezultat je jako ukusan!

Foto: Instagram

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar LisaAE88
LisaAE88
16:26 23.04.2020.

a︆­b︆­r︆­e︆­.︆­a︆­i/a16n

Avatar DonnaWT86
DonnaWT86
15:33 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b