Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mljaac!

Recept za browniese od tri sastojka: Jednostavni su i treba samo nekoliko minuta

shutterstock
22.04.2020.
u 07:00

Ukusni su, a brzi za napraviti, u svega nekoliko minuta. Pogledajte odličan recept za neodoljive browniese.

Ljudi sve više ostaju doma i okušavaju se u pečenju raznih kolača. Na društvenim mrežama svakodnevno se pojavljuju novi jednostavni recepti za ukusne slastice. Tako je i Tasty podijelio svoj recept za brze browniese koji su gotovi za nekoliko minuta, a trebaju samo tri sastojka.

Pogledajte hit recept Zagrepčanke za kruh koji svakome uspije:

Browniesi su jedna od najpoznatijih brzinskih, čokoladnih kolača, a za ovaj recept potrebni su vam samo 370 grama Nutelle, ili domaćeg čokoladnog preljeva s lješnjacima, dva jaja i 65 grama oštrog brašna.

Recept je vrlo jednostavan za napraviti i brzo gotov. Prvo što trebate napraviti je pećnicu zagrijati na 175 stupnjeva Celzijusa. Zatim sve sastojke pomiješajte u jednoj posudi. Smjesu stavite u posudu za pečenje te pecite petnaest minuta. Prije nego što ih izvadite, drvenim štapićem provjerite jesu li gotovi.

Ostavite ih da se ohlade barem pet minuta, a zatim ih pažljivo narežite na kocke i to je sve. Vaši browniesi su spremni za posluživanje, a možete ih poslužiti s raznim dodacima, poput preljeva od čokolade, karamele, šumskog voća ili s bobičastim voćem te orašastim plodovima.

Pogledajte kako se rade jako popularne i ukusne krafne u Princessu:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije